- 23 Ocak 2019
- 25.082
- 32.710
- 2.273
Public mi?Zorla soyunduracaklar 40 yasinda husnuyu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Public mi?Zorla soyunduracaklar 40 yasinda husnuyu

gelmeyecek bence ya o kadar parayı kanata gömmezler 10 yokkenDostum ozelden o kadar iddali yazmayacaktin ben gelen bilgiyi paylasiyorum
10'a ayrı, 8'e ayrı, 7'ye ayrı gömeceğiz.gelmeyecek bence ya o kadar parayı kanata gömmezler 10 yokken
gelmeyecek bence ya o kadar parayı kanata gömmezler 10 yokken
Firum kolpa istiyiruz didi biz di kindimize girev bildik admirim. Ustelik pari de istimidik.180 takipçi bir çocuğun tweeti??
Aslında, bugün de dün de sık sık yazdığım gibi mümkün olsa çift 8 harika olur Reijnders gibi bir adam varkenSara- Reijnders degisimi olursa gerisi teferruat .. Bu takimi derleyip toplayacak biri lazim Reijnders Osi -Kanatlar ve 10 no hepsinin performansini yukari cekebilecek bir isim .. Takim geriden top cikaramiyor abi ön bolgeyi efsane yapsan ne olacak yine dan dun bireysel performansa bakarz
Siz bu reijnder sin neyini beğeniyorsunuz. Çektiği şutlar rezalet
Aslında, bugün de dün de sık sık yazdığım gibi mümkün olsa çift 8 harika olur Reijnders gibi bir adam varken
Ekli dosyayı görüntüle 329843
Sen mesela nesini beğenmiyorsun? Adamda aradığımız bütün özellikler mevcut alamayız da zaten olur da alırsak takımı uçururSiz bu reijnder sin neyini beğeniyorsunuz. Çektiği şutlar rezalet
Ceza sahası içine çok sık agresif girişler yaptığı için bazen olmayacak yerde fırsatları kaçırabiliyor ama adamın uzaktan şutları bayağı özel. Raket gibi ayağı var. Oyunun iki yönünü de oynayan çok sağlam bir 8 numara. Beğenilmeyecek çok az özelliği vardır detaylı incelesek. Yıllardır hasretini çektiğimiz elite orta saha bu arkadaş.Siz bu reijnder sin neyini beğeniyorsunuz. Çektiği şutlar rezalet
Tolgahan Abdullah Kavukçunun şoförü, tolgahan üstünden taraftara mesaj veriyorlar tek amaç pazar günkü maçta tepki olmasın küfür kıyamet olmasınAllahtan hareketli bir gün
Sara - Reijnders o sorunu birlikte oynarken çözer. Reijnders 10 numarayım diyen çoğu futbolcudan daha iyi çilingirBuna da okeyim ama gonlum kreatif bir 10 no ile oynamaktan yana.. Kapanan takimlara karsi sapkadan tavsan cikaracak adami cok ariyoruz..