Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Abi bize sürekli bir şekilde bir yerden para girdisi oluyor/olacak ama bu paralar neden gerçeğe düşmüyor çevrimsiz bonus mu kazanıyoruz biz nerede bu paralar
Geçen sene gelirleri diyorsan o gelirler zaten geçen sene harcandı. Geçen sene harcadığımız parayı unutuyorsunuz bence. Bu sene daha bu operasyonlar başlamadı yani bundan para gelmedi. Yine daha takımın forması boş sponsorluklar bile sonuçlanmadı. Yaşanan nakit sıkıntısının nedenlerinden birinin de sponsorlukların hala netleşmemiş olması olabilir.

Nadiren bir oyuncuya ısınırım Reijderse ısındım.8 numara iki yönlü ortasahaya benziyor.Dar alanda kolay bir şekilde rakibini ekarte edip aniden atağa çıkarabiliyor tam bizim taktiğe uygun.Birde defans arkası koşularıda var.Hareketli oyuncu.Tam istatistik ve metriklerine bakmak lazım tabiki.

Akşam haberler duser dursun leaoyu veto etti, reijnderse pahali dedi, kiralik oyuncu bulmaları talimatını verdi vs.

tenor.gif

Nadiren bir oyuncuya ısınırım Reijderse ısındım.8 numara iki yönlü ortasahaya benziyor.Dar alanda kolay bir şekilde rakibini ekarte edip aniden atağa çıkarabiliyor tam bizim taktiğe uygun.Birde defans arkası koşularıda var.Hareketli oyuncu.Tam istatistik ve metriklerine bakmak lazım tabiki.
Oliveira'nın iyisi.

Tolgahan olmuş Kolpahan

Birkaç saate transfer bitme ihtimali yok haziran ayına kadar iyidi normalde Kolpa sıkmazdı ama fena patlattı kendini

Reijnders
Leao
Lucumi
yedek forvet

Devre arasındada yerli pazarına girmeliyiz 3-4 tane iş yapacak yerli oyuncu almak lazım gelecek sezon sonu da elimizdeki verim alamadığımız yerli isimlerden kadroyu arındırmalıyız yavaş yavaş

reijnders gerçekten iyi bir topçu. ne kadara mal olacak bilmiyorum ama iyi bir zamanda iyi bir topçu almış oluruz.

oyunun iki yönünü oynayan ve aklı olan bir oyuncu lazımdı bize. sara'dan çıkılacak gibi duruyor. bu sebeple iyi iş yapmış oluruz.

Geri
Üst Alt