Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
10 numaradan vazgeçersek oyun kurucu bir as ve yedek kanat lazım
4 4 2 geçilecek diye söylentiler var
Böyle olursa orta saha bolluğu oluşuyor

Kahvekonyak'a göre onay bekleniyor
1785420171195.webp

gibi bir surat ile karşılaşılabilirler odaya girince.

Reijnders = Gedson'un daha iyi hücum edeni.
Tek endişem bunun gibi adamlar fizik olarak her zaman hazır olmalı. Biraz da karakter meselesi

Galatasarayın kurtulması gereken en önemli şeylerden biri de Çift 6 ile oynama zırvası. Kalırsa Sara ama tabi temennimiz Reijnders gibi bir oyuncu mutlaka 8 numarada oynamalı. Yumuşak falan hikaye Torreira Sara Yunus ile Juventusa 5 attın.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek bir anlam ifade etmiyor ama günümüzün modasına uyalım, seveni var gibi görünüyor :asd:
Şu diziliş için AI analizi;
1785420142917.webp

Görseldeki 4-3-3 / 4-1-2-3 dizilişine bakıldığında, Tijjani Reijnders ve Rafael Leão eklemeleri Galatasaray’ı tamamen elit bir Avrupa takımına dönüştürür.
Kurduğunuz bu dengeli ve güçlü orta saha-hücum hattında bu iki oyuncunun takıma katacağı temel dinamikler şunlardır:

🌪️ Rafael Leão Sol Kanata Ne Katar?
  • Savunma Kıran Bire Bir Tehdidi: Süper Lig ve Avrupa’da kapanan savunmaları açmak için dünyanın en iyi topsuz/toplu hızlanan oyuncularından birine sahip olursunuz.
  • Osimhen ile Kusursuz Ortaklık: Osimhen gibi ceza sahası koşularını mükemmel yapan bir golcü için Leão’nun sol kanattan sıfıra inip çıkaracağı paslar veya arka direğe keseceği ortalar ölümcül bir hücum silahı yaratır.
  • Geçiş Hücumu Canavarı: Jakobs’un arkada kalıp savunmayı üçlediği veya dengeli oynadığı senaryoda, Leão sol çizgide tek başına tüm koridoru domine edebilir.
⚙️ Tijjani Reijnders Orta Sahaya Ne Katar?
  • Top Taşıma ve Baskıdan Çıkış: Gabriel Sara solak ve daha çok oyun kurucu/şutör özellikleriyle öne çıkarken, Reijnders dinamik bir sağ ayaklı sekiz numara olarak dikine driplingleriyle (ball-carrying) takımı üçüncü bölgeye taşır.
  • Orta Saha Akışkanlığı: Lucas Torreira (veya Lemina) gibi bir defansif orta sahanın önünde Sara-Reijnders ikilisi, hem topa sahip olma oyununu hem de dinamik pres oyununu lig standartlarının çok üzerine çıkarır.
  • Sara ile Kusursuz Rol Dağılımı: Sara daha durağan ve adrese teslim paslar/duran toplar kullanırken, Reijnders ceza sahası koşularıyla rakip savunmanın yerleşimini bozar.
📐 Kurduğunuz Kadronun Taktik Analizi
  • Mükemmel Merkez Dengesi: Lucas/Lemina'nın savunma önündeki süpürücü rolü, Reijnders ve Sara gibi iki yönlü (Box-to-Box) oyuncunun aynı anda özgürce hücuma destek vermesini sağlar.
  • Kanat Dengesi: Sol kanat (Leão) tamamen çizgiye inen ve adam eksilten bir roldeyken, sağ kanatta Sané veya Barış Alper gibi daha doğrudan kaleyi düşünen ya da fiziksel güç koyan oyuncuların seçilmesi takımı asimetrik ama dengeli bir hücum gücüne ulaştırır.

işler olumsuz muhtemelen konyak olumsuz minvalinde konuşmuş gibi hissettim ver artık şu …… onayını yazmış

Deli gibi oldum artık bu iki isim bitme noktasına geldiyse daha ne arıyorsunuz abi bitirin işte rahatlayalım

Reijnders = Gedson'un daha iyi hücum edeni.
Tek endişem bunun gibi adamlar fizik olarak her zaman hazır olmalı. Biraz da karakter meselesi
Adamın kendisini tarif edişi:

“Bence ben modern bir orta saha oyuncusuyum. İki ceza sahası arasında oynayan (box-to-box) bir oyuncuyum ve modern futbolda ihtiyaç duyulan şey de tam olarak bu. Her zaman fitim, bu da bir avantaj. Ne mutlu ki hep bu şekilde kalmayı başardım. Umarım bunu mümkün olduğunca uzun süre devam ettirebilirim.”

Geri
Üst Alt