Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.286
- 2.920
- 2.088
Yanlis isim kullanmayalim. Can Tall'dur cocugun ismi.Can Long banko gelir Barış'ın gideceği senaryoda başka yerli yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis isim kullanmayalim. Can Tall'dur cocugun ismi.Can Long banko gelir Barış'ın gideceği senaryoda başka yerli yok.
Yusuf Akçiçek(bonservis) +Kader Meite(kiralık+ (20-25)opsiyonlu)+ 20-25 milyon euro bir teklife ne dersiniz?
Lan o değil de siz bu kadar kişiyi nasıl aklınızda tutuyorsunuz? Ne ruh hastası insanlarsınız yaneyseki bu kolpacının tillahı

Olmayan açıklamalar oldu gibi paylaşıyor yüzden engellemişsindir mesela böyle bir açıklama ve teklifte yok Acun'un ama yalan olarak paylaşıyor.bu hesabı engellemişim. neden bilmiyorum ama vardır bir bildiğimiz muhtemelen fblilerin propaganda hesaplarından biridir.
elimde olsa torreirayı da satar yerine adam alırım. sene içinde 2-3 ay bu adam yine depresyona girip yokları oynayacak
Küfretmedigimizi kim söyledi olumsiz küfürsüz nasıl yaşıyorsunuz? ben ana avrat sövdüm 15 gün yedim biraz rahatladım ama şimdi yine dellenmeye başladım. muhtemelen pazar akşam saatlerinde yine söveceğim

Acun verir. Daha sonra da fenerine getirir.Barışa kimse 40 vermez
Barışı da Kerem gibi 13 milyonami gönderecek son.50 ye al 13 e gönder.Ticarete gel.Boşuna 14-15'e Aral'ı al demedik yoksa bende biliyorum Barış'ın ondan daha iyi olduğunu ama 2 sezondur ayrılmak istediği belli.
Ya Umut bu tespitinde Ferrari'ye benzemez inşallahTolgahan dün yazmıştı 2 gün demişti 24 saate doğru gidiyoruz bu gece sıcak gelişmelere gebe olacak gibi sabaha kadar nöbetteyiz.
Bu it teklif ettiyse kapıyı 150 den açmalı
Ya Umut bu tespitinde Ferrari'ye benzemez inşallah
Ya niye indirim yapıcaz Acun kimYa veriyorsa 40 Barış için satalım. Barış’ın tribini çekmeyelim şimdi. Ha bunun kulüpten kesin fb’ye gider o ayrı.
Hull 40 verir belkiBu arada Barış için istenen düzeyde teklif gelmezse ki şu an 35+ verecek bir takım görünmüyor. Barış takımda kalır.
Abi istiyorsa oynasin. Salin artik oyunculari. Kerem de istedi gorduk ne bok oldugunu.Barışı fb formasıyla izlicez illa ki
Yusuf Akçiçek(bonservis) +Kader Meite(kiralık+ (20-25)opsiyonlu)+ 20-25 milyon euro bir teklife ne dersiniz?
Böyle olsa zaten tamam da olmaz bu Kader Meite'ye 30 verdiler. O yüzden bu teklifi yapmazlar ama başa baş iki oyuncuya karşı Sara diyebilirler. Lakin bizim için en mantıklı seçenek Yusuf bonservis + Meite kiralık+ opsiyonlu ve 20-25 nakit para olur.Yusuf Akçiçek + Kader Meita + 20 m euro
Bu it teklif ettiyse kapıyı 150 den açmalı