Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.266
- 7.484
- 1.873
Daha yükseğine kimseye satamayız, ne indirimi?Ya niye indirim yapıcaz Acun kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha yükseğine kimseye satamayız, ne indirimi?Ya niye indirim yapıcaz Acun kim
Kafalarını kuma gömdülerse bitmiştir daha fazla tepki yememek için yazmıyorlardır.Şikecilerin muhabirleri leao konusunda sessiz. Aldik mi acaba yaw
Acun ile aramız düzeldi dostumAcun 40 veriyorsa kendisine tsk etmeliyiz
Atıyorum istenilen para 50 milyon.Getirebilecekmi şu aşamada.Getirebilse zaten şimdiye 100 defa giderdi.Barış ın gitmesini hiç istemem ama istenilen parayı getiriyorsa ve gitmek istiyorsa kendi bilir artık. Kerem gibi olmayacaksa şayet...
Çocukluk aşkında oynayacak belli oldu.Barışı fb formasıyla izlicez illa ki
Barış'ın yine su koyacağını dünya alem biliyodu asıl. Şimdiye kadar yerini dolduramayan kafasızlar düşünsün.Dünden beri yazıp duruyordunuz Barış-Sane varken Leao ne olacak diye. Evrene mesaj mı yolladınız naptınız.
ben barış ve sane var nası olsa leao gelmez diye kellemi bile ortaya koydum kandırıldıkDünden beri yazıp duruyordunuz Barış-Sane varken Leao ne olacak diye. Evrene mesaj mı yolladınız naptınız.
aralı alın dedik bipleyen olmadı. bizim teknik kadro da bi acayip yani bastıracaksın aldıracaksın abi, 4 senedir şampiyonsun aralı aldıracak sözün geçmiyorsa ne diye duruyorsun oradaBarış'ın yine su koyacağını dünya alem biliyodu asıl. Şimdiye kadar yerini dolduramayan kafasızlar düşünsün.
Aral da kalas bu arada ama yerine birini koymaları lazımdı şimdiye kadar.aralı alın dedik bipleyen olmadı. bizim teknik kadro da bi acayip yani bastıracaksın aldıracaksın abi, 4 senedir şampiyonsun aralı aldıracak sözün geçmiyorsa ne diye duruyorsun orada
barış gider leao gelmez mekatımı ortaya koyuyorumben barış ve sane var nası olsa leao gelmez diye kellemi bile ortaya koydum kandırıldık