Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha da bizden sonra ballon dor aldı zatenZahayı yiyen hocan Leaoyu yemez umarım Emrah bey @Emrah Duvar
Leao-Osimhen ve Sane üçlüsü gerçekten enteresan olurosimhen
leao musiala sane
reijnders lemina/torreira
bu hattı kurduktan sonra defans hattıyla ilgili düşüncemiz
Ekli dosyayı görüntüle 329879
Yüzde yüz katılıyorum renktaşAdam divan da acikladi piyasa da eylül ayina dogru kalan oyunculara bakacagiz kiralama sansi daha kolay oldugu icin
Bu yüzden tolgahan’mis kahvekonyak’mis acikcasi kim ne yazarsa yazsin pek inandirici degil
Divan da üyelerle inatlasti kontrol bende,ben ne dersem o olacak diye azarladi neredeyse insanlari
Yani beklenti’yi bence düsürün cünkü sonunda stres yapan üzülen siz olursunuz
Nasılsa sevmiyorlar, mavi tik vs işlerine girmiş. Sakat işler yapmakta kendisi. İtimat etmemekte yarar var şimdilik.Leao ve Reinjders haberlerini forumunu usta duyumcusuna sormak lazım. @Ata B. Oğuz ne diyorsun var mı gerçeklik payı?
![]()
aponun yedek kalması çok hoş olur zira artık koşmayı geçtim tempolu bile yürüyemiyıorLucumi ne alaka hala çözemedim. Abdülkerim yedek mi kalacak yarı yarıya mı oynayacaklar garip.
Abdülkerim U16'ya gönderilip kariyerine sıfırdan başlayacakmış.Lucumi ne alaka hala çözemedim. Abdülkerim yedek mi kalacak yarı yarıya mı oynayacaklar garip.