Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bu transfer dönemleri çok yoruyor beni hele başkan dursun özbek olunca valla çok yoruluyorum

4 saatir tolgadan mesaj bekliyoruz attığı tweet bay ile alakalı ama bu harbi adilik

Bankadan kredi çekip taksitli kiralık futbolcu alacak Eylül'de başkanım. Sabredelim.

Lucumi ne alaka hala çözemedim. Abdülkerim yedek mi kalacak yarı yarıya mı oynayacaklar garip.

Adam divan da acikladi piyasa da eylül ayina dogru kalan oyunculara bakacagiz kiralama sansi daha kolay oldugu icin

Bu yüzden tolgahan’mis kahvekonyak’mis acikcasi kim ne yazarsa yazsin pek inandirici degil

Divan da üyelerle inatlasti kontrol bende,ben ne dersem o olacak diye azarladi neredeyse insanlari

Yani beklenti’yi bence düsürün cünkü sonunda stres yapan üzülen siz olursunuz
Yüzde yüz katılıyorum renktaş

Bizimkiler gerçek Dursun papiyi unutmuş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış gidecekse sara kalsın. Osimhen leao sane reinders Sara torreira orta ve hücum hattına fitim

Kavukçu ve Gardi, Dursun başkanı TOKİ kurasına yazılması için ikna etmeye çalışıyorlarmış.

Leao ve Reinjders haberlerini forumunu usta duyumcusuna sormak lazım. @Ata B. Oğuz ne diyorsun var mı gerçeklik payı?
Take A Bow Thank You GIF by Pingu
Nasılsa sevmiyorlar, mavi tik vs işlerine girmiş. Sakat işler yapmakta kendisi. İtimat etmemekte yarar var şimdilik.
Three Little Pigs Wow GIF by Laff

Geri
Üst Alt