Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Leao mevzusunda kolpaya geliyoruz hissi var umarım yanılıyorumdur

Btw leao reijnders vs sanmıyorum ben.

Ha olacaksa bile belki sonraları olur.

Şu tarz taraftarın heyecanıyla oynanmasını aşırı irrite ediyor beni.

Bu tür hesaplara karşı taraftar ortak reaksiyon da vermiyor, BCT mesela hala muhabir ve haber yapabiliyor.

Acun hem barış hem yunusa kancayı takarak aslında hull city'sinin yararını düşünmekten çok bizim yerli rotasyonumuzu baltalama girişimine yelteniyor ve endirekt olarak gene fenerbahçesine yardım etmiş oluyor

Böylece bir taşla iki kuş vuracağız diye düşünüyorlar ama unuttukları bişey var biz kuş değiliz

Ecüünnnnnn senin ben...

Leao mevzusunda kolpaya geliyoruz hissi var umarım yanılıyorumdur
Leao Barış yerine düşünülüyor işte çok belli, Barış son gün bile olsa gidecek artık görünen o. Yerli havuzu içinde Hakanç ve Can uzuna giderler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş şu leao muhabbeti kolpaysa ağır küfrü hakediyorlsr tolagahan ve konyak

Barış gitmek istiyor haberini gördüm. Abi bir adamın yurtdışında oynama hayali varsa ve kulübe iyi de para kazandırıyorsa bırakın gitsin. Kafasızın teki bir yabancı kuralı icat etti diye kimse hayallerinden olmak zorunda değil. Kimse hain de diyemez. Uğurcan’a sallayan TS’lilerden farkın kalmıyor.

Akıllı olacaktın yerli kanatları alacaktın.

https://eksisozluk.com/entry/185386504 burada da tolgaya sallamış hareketli geçecek tweetine. Bu arada Tolga tier kaç sizin gözünüzde ben hiç tanımıyorum tutturduğu ne var şu ana kadar
valla ugucukwu ponoramenko isimlerini kimsenin haberi dahi yokken mayıs haziran civarında diye vermişti.

8 isim verdi o ara hiç adımızın çıkmadığı bazıları.

Sonradan hepsinin adı çıktı

Geri
Üst Alt