Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.271
- 14.028
- 1.498
Leao mevzusunda kolpaya geliyoruz hissi var umarım yanılıyorumdur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motz.comkolp nöbeti
Mertim minareye kaynak yapar gibi bakıyorsun çok haşinsinEkli dosyayı görüntüle 329885
Yeniden başlıyoruz ama bu sefer hiçkimseyle. Reyis Kristiyano Ronaldo.
Leao Barış yerine düşünülüyor işte çok belli, Barış son gün bile olsa gidecek artık görünen o. Yerli havuzu içinde Hakanç ve Can uzuna giderler.Leao mevzusunda kolpaya geliyoruz hissi var umarım yanılıyorumdur
Bugun bizi özel habere boguyor tolgahan. Adeta bir burak eren
CıızzzzzMertim minareye kaynak yapar gibi bakıyorsun çok haşinsin![]()

Yoksa yeni yengemiz instadan mesajına dönüş mü yaptı SamimAynen hareketlilik
uğruna zahayı yediği kerem de çocukluk aşkına transfer olduZaha da bizden sonra ballon dor aldı zaten
valla ugucukwu ponoramenko isimlerini kimsenin haberi dahi yokken mayıs haziran civarında diye vermişti.https://eksisozluk.com/entry/185386504 burada da tolgaya sallamış hareketli geçecek tweetine. Bu arada Tolga tier kaç sizin gözünüzde ben hiç tanımıyorum tutturduğu ne var şu ana kadar
para kazanılması sağlanıp ardından daha iyi olan BAY ı yetiştirdi.uğruna zahayı yediği kerem de çocukluk aşkına transfer oldu
Bunun kefili oyuncunun kendisi ama Leao falan alacaksak zaten stopere hak kullanmaz bizimkiler.Eğer bunun da kefili Davinson'sa almayalım.