Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.412
- 77.705
- 4.218
Sen de böyle diyorsun sonra 30 saat ortadan kayboluyorsun. Nöbeti uykuya mı tutturuyorsun Umut![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de böyle diyorsun sonra 30 saat ortadan kayboluyorsun. Nöbeti uykuya mı tutturuyorsun Umut![]()
Umudum, Leao gelirse hangi eksiğimize çare olurTolgahan 2 gün dedi 24 saattir uykusuz kaldık bi 24 saat daha nöbetimiz başlıyor bugünde uyku yok
Azizim, Osimhen'i çok rahatlatır.Umudum, Leao gelirse hangi eksiğimize çare olur![]()
Aziz halleder gibiAzizim, Osimhen'i çok rahatlatır.
Ama şevkata ihtiyacı var, çok yalnız hissediyordur, gereken ilgiyi verirsek uçurtur.
10 numara olarak mı düşünüyor yoksa yardımcı forvet mi bir de Barış giderse senaryosu gerçek mi olacak ondan mı Leao ?Azizim, Osimhen'i çok rahatlatır.
Ama şevkata ihtiyacı var, çok yalnız hissediyordur, gereken ilgiyi verirsek uçurtur.
Yıldırım mı Kaan mı hangi AzizAziz halleder gibi
Barış gider, Leao gelir 10 numarayada Barış'ın yerli kontenjanından Can Uzun'u çekeriz.10 numara olarak mı düşünüyor yoksa yardımcı forvet mi bir de Barış giderse senaryosu gerçek mi olacak ondan mı Leao ?
@Aziz Kaan ne diyor bu Umut?Yıldırım mı Kaan mı hangi Aziz![]()
Can senaryosu olursa evet Leao olayı oturuyor şimdi oldu UmudumBarış gider, Leao gelir 10 numarayada Barış'ın yerli kontenjanından Can Uzun'u çekeriz.
Özellikle Can konusu bu kadar istendiğine göre muhtemelen yerli sorunu oluşmaması için planlamışız.
@Aziz Kaan ne diyor bu Umut?
Burhan güvenimizi sarstığı için önden rehin alıyoruz kelleleri. @Umut Işık Nedim'im kelle işlemlerini hemen halledelim sana zahmet. Gece boş geçerse sabah iade edersinizbu gece hiç bişey olmayacak uyuyabilirsiniz kellemi koyuyorum
Burhan güvenimizi sarstığı için önden rehin alıyoruz kelleleri. @Umut Işık Nedim'im kelle işlemlerini hemen halledelim sana zahmet. Gece boş geçerse sabah iade edersiniz