Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
napacaklarki onu o bölgede asensio talisca var talisca'yı göndermek istiyolar
1785439965380.webp

leao ile anlaşmak kolay önce milan ile anlaşmak lazım
Aksine bence Milan, Leao konusunda eli güçlü taraf değil. Ciddi bir maaş yükü var, sözleşmesinin 2 yılı kaldı ve elden çıksrtmak istediğini bilmeyen kalmadı. Leao ile Mikan'ın ilişkisi biteli çok oldu. Bu noktada oyuncu ile anlaşılırsa orta yol bulunur Milan ile, istedikleri cash 50m€ gibi bir bonservisi bence mevcut durumda rüyalarında ancak görürler.

Leao bilmem ama Reijnders'ı ilk olarak indirmeliyiz bizim acil Sara yerine istikrarlı bir 8 numaraya ihtiyacımız var.
Sara yerine değil de Sara yanına çok daha güzel olur Reijnders. Çift 8 üçlü orta saha kurgusu eğer Leao da gelecekse çok tatlı olur

Adminim Barış'ın gidebileceği konuşuluyor ne diyorsun ondan mı acaba Leao ve Can ısrarında bulunuyoruz.
Can konusunda ısrar edecek ne yaptıkki, Frankfurt’a teklif bile vermedik henüz.

Leao da kiralık denenir, olursa olur işi, Barış giderse yerine yerli birini koymak şart ama Can olacaksa da onu Barış gitmeden almak şart.

Osimhen, Leao, Singo, Ugucukbu azmanlarının aynı anda sahada gördüğünüzü düşünün thanosun ordusu gibi nomıssızlar ne kadar futbol oynanır bilmiyorum ama fizikler fena

Can konusunda ısrar edecek ne yaptıkki, Frankfurt’a teklif bile vermedik henüz.

Leao da kiralık denenir, olursa olur işi, Barış giderse yerine yerli birini koymak şart ama Can olacaksa da onu Barış gitmeden almak şart.
Bizim yönetim Barış'ı satar üstüne Frankfurt'a sıkışık gidersek valla dükkanın anahtarını veririz gibi geliyor.

Rafael Leao yaklaşıyor ve alev alıyor. Şaka maka Milanı tek başına şampiyon yapmış, geçen seneye kadar Dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olan ki halen de üst düzey bir oyuncu. Sane ve Osimhen ile inanılmaz işler yapacaklar. Heyecanlıyız.
HOE0AZvWcAAX53-.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao ile istedigin kadar anlas

Dalga gecer gibi milan’a kiralama teklifi ile gidiyoruz yani birsey degismez

Milan hayir dedigi sürece leao ile anlasmanin bir anlami yok

Rejinders net 7+2 milyon euro alıyormuş zaten, ben hala uçuk bir transfer olduğunu düşünüyorum, istediği maaş daha fazladır

Geri
Üst Alt