Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Şu isimler gelirse sahada olmayacağı için fark eden birşey olmayacak bence... ayrıca ilk sene tor iyi bir 6 numara performansı sergiledi. Hem de oliveira yanında...
Lemina zor maçlarda sahada olması gereken ilk oyuncu hala orta sahada.

4 sene önce Torreira’nın haftada 1 maç yapıldığı düzende Sergio ile ne yaptığının bir önemi yok, defansif metriklerde çok kötü durumda ve alan savunması da yapamıyor.

Tor, Rejinders, Sara ile ancak topa aşırı sahip olduğun bir oyunda açık vermezsin, geçiş hücumlarında mahvederler seni.

Ee bunlara paslari atacak adam hala yok almayacaz da oyle birk galiba :d neyse rejinders'i alirsak o yapar tam olmasada.
Tabiki de Apo'nun uzun pasları yetecek
f5c2ae74bb4f7de0b813407eda2530de.jpg

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 sene önce Torreira’nın haftada 1 maç yapıldığı düzende Sergio ile ne yaptığının bir önemi yok, defansif metriklerde çok kötü durumda ve alan savunması da yapamıyor.

Tor, Rejinders, Sara ile ancak topa aşırı sahip olduğun bir oyunda açık vermezsin, geçiş hücumlarında mahvederler seni.
Abi sence Kahvekonyak mit Tolgahan mı

Ben sezon bittiginde OS'den ilk gitmesi olan yabancinin Torreira oldugunu diye düsünüyordum. Lemina ilk yedek olarak, ve CL maclari önce ve sonrasi rotasyon icin baya faydali olur diye düsünmüstüm. Azman bir 6/8 karmasi + 10 no alsak, bence Sara ile devam edebilirdik. Torreira'dan verim almayi istiyorsan, ona göre OS kurmalisin. Ama 30 yasina gelmis, savunmasi her giden sene biraz gerileyen ve artik üst seviyede 6 No olarak oynayamayan, üstüne senede 2 kere Boca Juniors diye tutan adama göre OS kurulmaz.

Lemina yı severim ben ama benim kafamdaki 11 de bu 3lü yok zaten. Ben başlı başına 6 8 8 oynamaya karşıyım... bununla ancak kontra atak futbolu oynayabiliriz. Tor reijneders ve 10 numara olabilir. Lemşna reijnders ya da 10 numara olabilir. 10 numarasız ne yaparsan yap etkili bir oyun çıkmaz bence ortaya... hoş reşjneders in özelliklerini çok bilmeden söylüyorum. Ama söylenene göre box to box defansif olarak da ofansif olarak da iyi işler yapabiliyormuş. Ligde tor ile reijneders 2 8 box to box olarak yani dönüşümlü 6 yı paylaşarak iyi bir görüntü çıkabilir. Cl de oturur mu? lemina gibi bir süpürücü tabi ki işe yarar ama baskı yerken orada da sara inter deki hakan gibi derin oyun kurucu olarak çok iş yapabilir...

Geri
Üst Alt