Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Her nöbet aynı mı geçer renktaşlar? Her seferinde deja vu yaşıyoruz.

Sezon başladıktan sonra transfer döneminin kapanmasına 3-5 gün kala hamle yapmaya çalışacak, yetişmeyen transferleri ise ders aldık adı altında yine Ocak ayına öteleyeceklerdi anlaşılan. Bu yönetim her türlü zorbalığı vallahi hak ediyor.

Şu altılıyı alıyoruz yolumuza bakıyoruz

SmartSelect_20260731_010245_FotMob.webp

Birini aldık zaten kaldı 5

Maçta anamıza sövmesinler diye bu haberleri çıkarıyorlar

doğru düzgün iş yapmaktan çok taraftarı nasıl kandırırız, süreci nasıl daha çok uzatabiliriz diye düşünüyor adamlar

böyle saçmalıklarına girişeceklerine nisanda mayısta adam gibi planlama yapsalar hiç buralara gelmeyecek konu

Maçta anamıza sövmesinler diye bu haberleri çıkarıyorlar

doğru düzgün iş yapmaktan çok taraftarı nasıl kandırırız, süreci nasıl daha çok uzatabiliriz diye düşünüyor adamlar

böyle saçmalıklarına girişeceklerine nisanda mayısta adam gibi planlama yapsalar hiç buralara gelmeyecek konu
Adam erken topçu alınca kazıklanacağını sanıyor. Enteresan bir adam vallahi. Divan kurulunda kibirden yürüyemiyordu acayip gıcık oldum

Ben hâlâ kadro planlamasının yanlış yapıldığını düşünüyorum. Leao aslında bizim sisteme uyan bir oyuncu değil ama fenere de gitmesini istemem ligi kırma potansiyeline sahip bir oyuncu.
Eğer leao bize gelirse orta sahaya 10 numara değil de daha mücadeleci oyuncu lazım olacak reijnders bu görevi yapar mı bilmiyorum camavimga daha iyi olurdu. Çünkü torreira ve lemina da o enerji yok bence artık

Geri
Üst Alt