- 26 Ocak 2021
- 41.368
- 40.624
- 3.078
Leao Osi SaneLeao-Osimhen-Sane
Reijnders-Sara
Danois
Ferdi-Lucumi-Sanchez-Sallai
Bruno
Lemina Rejinders
Jacobs apo sanchez Sallai
Ugurcan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao Osi SaneLeao-Osimhen-Sane
Reijnders-Sara
Danois
Ferdi-Lucumi-Sanchez-Sallai
Otel odalarına yatak da koymuyordur bu. Müşteri 1-2 gün kalsın koyarız diyordursezon başladıktan sonra yapmayı düşünüyordu ne demek ya
Benim kadro seninkini osurturLeao Osi Sane
Bruno
Lemina Rejinders
Jacobs apo sanchez Sallai
Ugurcan
olur hocam hatalar insanlar icinnewzat yasaklıymış inanamıyorum hiç düşünemedim sanki hep adını görüyor gibiyim şurada
Hoca degismiyorsak benim kadrodan daha cok verim alir okan. Çifthane yapar bruno ile reji senin defans hatti daha iyi bu arada evet.Benim kadro seninkini osurtur
Adam erken topçu alınca kazıklanacağını sanıyor. Enteresan bir adam vallahi. Divan kurulunda kibirden yürüyemiyordu acayip gıcık oldumMaçta anamıza sövmesinler diye bu haberleri çıkarıyorlar
doğru düzgün iş yapmaktan çok taraftarı nasıl kandırırız, süreci nasıl daha çok uzatabiliriz diye düşünüyor adamlar
böyle saçmalıklarına girişeceklerine nisanda mayısta adam gibi planlama yapsalar hiç buralara gelmeyecek konu
Benimkinin başında iso kartal var. Pas oyunuyla paspas eder seniHoca degismiyorsak benim kadrodan daha cok verim alir okan. Çifthane yapar bruno ile reji senin defans hatti daha iyi bu arada evet.
Eyv rtaş ben de sayende öğrendim vallahi. Kazayla atsam bunlar bana bi çakar 1 hafta acısı çıkmaznewzat yasaklıymış inanamıyorum hiç düşünemedim sanki hep adını görüyor gibiyim şurada
Bi kaç yeri eksik bırakıp devre arasına kadar bekleyecekler zatenSezon başlaması erken olmuş devre arasına kadar bekleselerdi.