Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Burhan'ın çıkarı yok ya. Kaynak maynak hiçbir şey anlatamaz. Eylül'e kadar zaman kazanıp Gs'nin büyük bir transfer yapmasını ve taraftarın unutmasını bekler anca.

digerleri olu taklidi yaptigi icin akilda sanki burhan’in tek basina yaptigi haber gibi kalacak. kampta muhabiri bulunan ulkenin en buyuk spor haber siteleri son dakika olarak girdi musiala’yi. ilginc olan taraf bu.

Bu herif tam zirzop... etkileşim kasmak için hiç düşünmeden herşeyi riske atmaya bayılıyor... Bir de külhanbeyi edalarında laflar ediyor. Kellemi koyarım, azdan az çoktan çok gider falan... biz burada bu kasar sokak ağzı kullanmıyoruz sen ki kendine haberciyim ben diyorsun
Bu arada cikip arkadaslar gorusme olmus bana olumlu bittigi soylediler herkesten ozur dilerim dese insanlar daha anlayisla karsilayabilirler.Asil yayinci kurulus devletin kanali bu haberi teyit etmeden nasil veriyor anlamis degilim.Burhani sevmem ama kisiyi anlayabilirim Zeki Uzunkiran hergun haber sıkiyor.Kurumlari direk hedef almaliydi yonetim

Bir de bu burhan saftiriği o kadar para harcayıp Avusturya ya gitti... etkileşim kasıp para kazanacağım derken rezil rüsva oldu...

digerleri olu taklidi yaptigi icin akilda sanki burhan’in tek basina yaptigi haber gibi kalacak. kampta muhabiri bulunan ulkenin en buyuk spor haber siteleri son dakika olarak girdi musiala’yi. ilginc olan taraf bu.
burhan'dan önce bein'de gördüm açıkçası ben de buna şaşırıyorum. Burhan dışında son dakika giren ülkenin yayıncı kuruluşu niye devamını getirmedi mesela. Kim bu haberi yaydı açık açık söylesinler gereken neyse o yapılsın.

İlk yalanlamayı niye böyle keskin yapmadınız acaba, piyasada adı geçen diğer heriflere gölge düşürmez zurhanın haberi demek ki ismi piyasada olmayan dandik bir herif için şimdiden yol yapma çalışması

Bu arada cikip arkadaslar gorusme olmus bana olumlu bittigi soylediler herkesten ozur dilerim dese insanlar daha anlayisla karsilayabilirler.Asil yayinci kurulus devletin kanali bu haberi teyit etmeden nasil veriyor anlamis degilim.Burhani sevmem ama kisiyi anlayabilirim Zeki Uzunkiran hergun haber sıkiyor.Kurumlari direk hedef almaliydi yonetim
Yahu o kanallar da bundan aldığı bilgiyle giriyor haberi... lig TV de diğerleri de kesin bitti kelleminizi koyarız bu habere falan demişler mi? Niye onlar akıllı çünkü... bu saf...

1785494611985.webp

hayırlı olsun çok bekledik çok

Trt ve Bein de haberi girdi, televizyondan transfer haberi takip etmeyeli kaç sene oldu, hiç bir program/kanal güven vermiyor çünkü. Muhabirler de aynı.

Sağlıklı yönetilen bir transfer döneminde ne kadar az haber çıksa o kadar iyi aslında. Diyebiliriz ki "helal olsun, çalışmalar gizliden sürdürülüyor, süreç etkilenmiyor.".
Bizim transfer dönemi bir facia olarak geçtiği için, ne kadar az haber çıksa taraftar o kadar endişeleniyor. Normal olarak. Gizliliği korumanın sessizliği değil, icraatsızlığın sessizliği olur böyle dönemlerde.

Şu kaosun önüne 10 dakikalık bir basın toplantısıyla geçilirdi ya, gerçekten. Şu şu mevkiilere transfer yapmayı düşünüyoruz, kadromuz güçlenecek, her mevkiide 4-5 adayımız var vs.

Bir de öyle konuşuyorlar ki, Galatasaray'ı bir onlar & onları sevenler seviyor. Galatasaray neden Galatasaray, unutulmaması lazım..

Pazar akşamı bir dakika bile susulmaması lazım. Tahmin ediyorum ki maça doğru tepkiyi düşürtecek bir iki haber yayılır zaten. O kadar çok böyle senaryo yaşadık ki az çok tahmin edebiliyoruz planları. :)

O akşam verilecek tepki çok önemli.
Maça doğru tepkiyi düşürtecek bir iki haber: Reijnders, Leao.

Maç bitsin ortalık durulacak zaten.

Bu adam 50 ise Leao'nun 15'e falan bitmesi lazim. Baskanın 50 vermeme fikrini %100 destekliyorum.

Geri
Üst Alt