Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.877
- 9.287
- 2.538
Burhan canlı yayında pikniği bassa güzel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada piknik saat kaçta aç aç bekliyoruz halaBurhan canlı yayında pikniği bassa güzel olur
Bu arada cikip arkadaslar gorusme olmus bana olumlu bittigi soylediler herkesten ozur dilerim dese insanlar daha anlayisla karsilayabilirler.Asil yayinci kurulus devletin kanali bu haberi teyit etmeden nasil veriyor anlamis degilim.Burhani sevmem ama kisiyi anlayabilirim Zeki Uzunkiran hergun haber sıkiyor.Kurumlari direk hedef almaliydi yonetimBu herif tam zirzop... etkileşim kasmak için hiç düşünmeden herşeyi riske atmaya bayılıyor... Bir de külhanbeyi edalarında laflar ediyor. Kellemi koyarım, azdan az çoktan çok gider falan... biz burada bu kasar sokak ağzı kullanmıyoruz sen ki kendine haberciyim ben diyorsun
burhan'dan önce bein'de gördüm açıkçası ben de buna şaşırıyorum. Burhan dışında son dakika giren ülkenin yayıncı kuruluşu niye devamını getirmedi mesela. Kim bu haberi yaydı açık açık söylesinler gereken neyse o yapılsın.digerleri olu taklidi yaptigi icin akilda sanki burhan’in tek basina yaptigi haber gibi kalacak. kampta muhabiri bulunan ulkenin en buyuk spor haber siteleri son dakika olarak girdi musiala’yi. ilginc olan taraf bu.
Yahu o kanallar da bundan aldığı bilgiyle giriyor haberi... lig TV de diğerleri de kesin bitti kelleminizi koyarız bu habere falan demişler mi? Niye onlar akıllı çünkü... bu saf...Bu arada cikip arkadaslar gorusme olmus bana olumlu bittigi soylediler herkesten ozur dilerim dese insanlar daha anlayisla karsilayabilirler.Asil yayinci kurulus devletin kanali bu haberi teyit etmeden nasil veriyor anlamis degilim.Burhani sevmem ama kisiyi anlayabilirim Zeki Uzunkiran hergun haber sıkiyor.Kurumlari direk hedef almaliydi yonetim
Maça doğru tepkiyi düşürtecek bir iki haber: Reijnders, Leao.Pazar akşamı bir dakika bile susulmaması lazım. Tahmin ediyorum ki maça doğru tepkiyi düşürtecek bir iki haber yayılır zaten. O kadar çok böyle senaryo yaşadık ki az çok tahmin edebiliyoruz planları.
O akşam verilecek tepki çok önemli.