Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Ligin zaten tartisilmaz bence en iyi kanati ben begenmiyorum anlaminda demiyorum renkdasim ama takimda oyuncular cok yuksek meblaglar almaya basladi 35 ve ustu rakamlara kazancli cikacagimizi dusunuyorum.Baris basarili olursa Avrupada keyifle izleriz olamazsa zaten 1-2 seneye geri aliriz.
Benzer oyuncuyu almaya kalksan 50 den aşağıya vermeyeceksin... elindeki ni niye 35 e veresin ki?

O kadar denersen atarsın tabi. Şimdi juninho tartışacak değilim ama daha iyileri var
Hagi, Messi ve Ronaldinho belki daha iyi olabilir, başka? Bakmadım ama belki de frikikten en fazla gol atmış 5 futbolcudan biridir. Bir de riquelme ve lincoln vardı, iyi kullanan. Ama bu ikisi juninhodan iyi değildi, aynı seviye.. karşılaştırmayı sadece frikik üzerinde yaptım, yanlış anlaşılmasın.

Sorun Singo onunla yola çıkılmaz zerre güven vermeyen bir adam, Sallai kalmalı hem bekte yeterli oynuyor hem de farklı bölgeleri yedekliyor.
Üstad, Singo konusunda kesinlikle katılıyorum. Sallai konusunda ise, kanatta artık bize vereceği bir şeyinin olmadığını düşünüyorum. Geçen sene ilerde oynadığı zamanlar çok tıkandık.
Bek olarak yüreğini koyuyor mücadele ediyor, işine saygı duyan biri, çok belli zaten çalışma ahlağından.

Sezon başlıyor ve Singo kumarına giriyoruz yine. Gram umrumda değil adamın üstünden atıp geçmesi veya onu sakatlayan deparları.

Bir garanti sağbek (yabancı), bir rotasyon yerli sağbek ile öyle ya da böyle sıkıntının çözüleceğini düşünüyorum. Konuşulan konuları görünce elzem olduğu geliyor akla. 10'u 23 yaşından yüksek alırsak 8i alamıyoruz, 8i alırsak kanadı alamıyoruz gibi bir hale geldi. Sağ bek bölgesinde 2 kontenjan harcamak fazla lüks gibi geliyor gözüme.

Başkan bizim kadroyu iyi saniyor. Saglam tokat lazim

GS 0-3 Corum 😔

abi Enciso bu kadar iyi bi wonderkid ise 5+15'i niye kabul ediyor kulübü?

5+15'e mesela biz Yunus'u falan bırakır mıyız

ne bileyim ya da fiyat algım çok şaştı

Eyyyy oliver kahn sen musiala transferi bitti demedin mi çık konuş delikanlıysan

Ben hala açım anasını satayım piknikte yiyecek bile almamışlar. Abi onlar kiralık dediler yedirmediler 😀

Geri
Üst Alt