Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.924
- 21.019
- 2.233
Enciso ismi taraftarı pazar günü keser mi emin değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao, Barış’ın santraforu yedeklediğinin iki misli yedekler o sorun değil. Sayı olarak azalmak dert.Leao gelir Barış giderse gene kanat lazım oluyo ayrıca Barış forveti yedeklediği için oraya belki de 2 transfer gerekecek çık işin içinden çıkabilirsen
ucuz geldi taraftaraEnciso beğenilmiyor mu
Icardi Sane Osimhen gordu bu gozler neden olmasin?Enciso'yu begenmiyenler , cidden bu yönetimden daha iyisini bekliyormusunuz?
Singo nun ayriligi maddi cikarlara bagli 30 milyon euro ya aldik Sallai su sartlarda ilk gitmesi gereken adam.Zaten orjinal mevkisi sag bek de degil.Yabanci siniri varken birilerinden vazgecilmesi gerekirdi.Niye en iyi ve verimli sagbek topcumuzdan ilk vazgecelim? Kadavra singo kalsin da sonra sag bekde kaani mi görelim?
Dinlemedim bilmiyorum ama okuyunca Enciso yada bu Batrakov olabilir gibi geldi bana. Yıldız bir isim değil de u23 bir isim. Bir de dediğim gibi çok güvenilir bir haber olarak görmedim açıkcası.Bunu kenarda actim ben, dikkatli dinlemedim ama sanki pazar gunune yetistirmeye calisiyorlar taraftarin tepkisinin onunu biraz keselim hedifiyle falan da dedi seten.
Tamamen kapali kutu
Enciso galatasarayıma gelmek istiyorsa önce tipini düzeltsin
Saçı başı kestirip traş olsun janti olsun efendi olsun öyle gelsin
Bu nedir yauv
Ekli dosyayı görüntüle 329988
Plan yok, transfer sezonumuzu teknik ekip ve yönetim değil menajerler yönetiyorlille'de nordik bi herif vardı hakan diye veya kızılyıldızdaki kostov süper yetenek
ikisi de enkizodan üst profiller
nie hep aynı isimler etrafında dönülüyor
Dursun baskan tasaruf moduna girdiIcardi Sane Osimhen gordu bu gozler neden olmasin?