Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Leao gelir Barış giderse gene kanat lazım oluyo ayrıca Barış forveti yedeklediği için oraya belki de 2 transfer gerekecek çık işin içinden çıkabilirsen
Leao, Barış’ın santraforu yedeklediğinin iki misli yedekler o sorun değil. Sayı olarak azalmak dert.

Çok iyi isimler gelse bile taraftarın yumuşamaması lazım, olası bir şampiyonlukta devran aynı şekilde devam eder transfersizliğe değil geç kalınmışlığa koyulmalı tepki, şu dakika leao açıklansa başkanım canım cicim çekmeyeceksin mesala. Emzikle susan bebek muamelesi çekiyorlar sonra bize.

Niye en iyi ve verimli sagbek topcumuzdan ilk vazgecelim? Kadavra singo kalsin da sonra sag bekde kaani mi görelim?
Singo nun ayriligi maddi cikarlara bagli 30 milyon euro ya aldik Sallai su sartlarda ilk gitmesi gereken adam.Zaten orjinal mevkisi sag bek de degil.Yabanci siniri varken birilerinden vazgecilmesi gerekirdi.

Bunu kenarda actim ben, dikkatli dinlemedim ama sanki pazar gunune yetistirmeye calisiyorlar taraftarin tepkisinin onunu biraz keselim hedifiyle falan da dedi seten.

Tamamen kapali kutu
Dinlemedim bilmiyorum ama okuyunca Enciso yada bu Batrakov olabilir gibi geldi bana. Yıldız bir isim değil de u23 bir isim. Bir de dediğim gibi çok güvenilir bir haber olarak görmedim açıkcası.

Bir tane adam akıllı duyumcumuz yok bu olumlu bir şey mi olumsuz mu onu bilmiyorum ama saçma sapan tipler yüzünden çok fena keklendik, haliyle biz de kapılıyoruz forumda ve sosyal medyada dönen rüzgara. Ne kadar başı boş adam varsa bizde barınıyor hepsini topla bi yağız etmez mesala.

Çok hareketli 2 gün oldu valla toplantı, piknik falan dolu dolu geçti.

lille'de nordik bi herif vardı hakan diye veya kızılyıldızdaki kostov süper yetenek
ikisi de ensizodan üst profiller

nie hep aynı isimler etrafında dönülüyor

Leao değil de o kadar para veriyorsan Marmoush olsa hem kanat hem forveti kapatırdı

Leao alacaksan karar verdiysen rakipte ortaksa
Gidip 50 verip alacaksın uzatmayacaksin
Yada masadan kalkacaksın bu kadar basit

leao parasına hem sol açık hemde 10 numara alınmaz mı?

Sağ Bek Doue muhabbetinden beri bir iş bilmezlik maalesef istikrarlı bir şekilde devam ediyor.

Geri
Üst Alt