Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    9
Kislyak & Batrakov cekecektik ahh ahh.. hazir avrupa rusya gerilimi devam ederken..

Onun yerine Premier League'nin en kaliteli gencini aldık ama şükürler olsun Ugochukwu.. fark yaratacak valla 25m euro çaldık adamı çaldık..

Okan'a diyor. Geçen sene bana singo kazığı attın ama o kazığı bir daha yemem diyor mealen.

Kendisin bizlere attigi kaziklar burdan avusturalyaya yol olur.

Doue almadi gitti daha pahaliya jelerti aldi onu gönderdi frankowski aldi onu gönderdi singo geldi. 6+2 milyona bitecek sag bek operasyonu 40-50 milyona patladi birde bunun ustune aldigimiz hic bir sag bek oynamiyor yerlerine kanat olarak gelen sallai oynuyor

Istifasini versin dursun

Mertens ayrildigindan bu yana on numara eksikligi var takim da bu kesin ama bizim bazi bölgeler de degisim’e ihtiyacimiz var

Iki sezon önce bjk super kupa ve young boys maclarindan sonra anca anlasildi degisim ihtiyaci ve takima sallai,sara,jacops,yunus ve osimhen dahil oldu

Bu sezon icin stoper de en az bir degisiklik sart

Orta saha da lemina veya torreira’nin yerine oynayacak bir oyuncu gerekiyor yani lesley gibi rotasyon oyuncusu olacak oyuncu degil

On numara zaten büyük eksiklik

Bir de sol kanat da bir degisim olabilir golcu bir kanat oyuncusu

40a barisi sat git cani al, leao da al enciso da al

Leao sol, forvet yedekler
Can sol, 10no yedekler
Enciso 10 no ve forvet yedekler

Haberin kaynağı güven vermedi ama doğruysa teklif buysa Barış'a da geçen sene verile söz PL'den istediğimiz teklif olursa gidişine onay veririzdi onu da düşündüğümüzde bu paraya gider Barış. Payı da siz çözün deriz zaten o takımda satılsın diye dua ediyor zorluk çıkarmaz 3-4 milyon civarına okey olur

Aleykum selam muradim nerelerdeydin. Bosver transfer, nasilsin iyimisin?
Allah'a şükürler olsun iyiyim dayım.Sen nasılsın?İşlerden dolayı ve yaz olduğu için hep geziyodum.Bilgisayarı da uzun süre kullanmadığımdan 1 açayım dedim açılmadı 😃😀 1 hafta içinde tamire götürebilirim..

Geri
Üst Alt