Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru söze ne denir.keramet onda değil yönetimde istersen dünyanın en iyi scoutunu getir yönetim şov peşindeyse iş yapmaz.
Ne olacak ki Saraya 2 aydır teklif var icraat yok.Baristada icraat olmadıktan sonra neyleyim o yari.?Bu arada hakkını verelim Kolpahan yazmadan herkes Barışa teklif yok kalacak vs diyordu, Kolpahan öncü oldu diyebiliriz bu haberlere.
Kazımın barışla kıyas edilecek hiçbir özelliği yok malesef. Dümdüz bir oyuncuBarış’a da neler dendi…
Seneye Trabzon'dan 40 a alırız şanimız yürür.Kerem'in satıldığı yıl Oğuz Aydın ı bekletip bekletip almadı Dursun Özbek. 6m euroya fenere gitti. Şimdi de Aral'ı alma şansın varken Trabzona bıraktın, yerli kanat da yok. Bu plansızlık beni çıldırtıyor. Biz görüyoruz bunları bizim yönetim böyle ineğin trene baktığı gibi izliyor.
keramet onda değil yönetimde istersen dünyanın en iyi scoutunu getir yönetim şov peşindeyse iş yapmaz.
Barış çok mu egzantirik oyuncu yav sankiKazımın barışla kıyas edilecek hiçbir özelliği yok malesef. Dümdüz bir oyuncu
Varmı tanıdık yerli oyuncu yerine alınabilecek,güçlü kuvvetli cevval.Kenan haricinde.Barış çok mu egzantirik oyuncu yav sankiAynı türün ağababası Adama Traore 30 yaşında geldiği günden beri takım bulamıyor işte kendine.
Sola leao gelecek iste rts. Üstüne can+enciso. Enciso hem solu hem 10u yedekleyecek. Dursun kiralik tekliflerle bu üçün birini bile alamaz tabi biz öylesine kendimizi eyliyoruz.Solun kendisi yok alternatifini mi düşündüler dersin![]()
Lille e giden Başar Önal'ı da alabilirdik onu da almadık. Ya sabır.Seneye Trabzon'dan 40 a alırız şanimız yürür.
Bizim kulübün bu zikrettigin isimden haberi var mı?Lille e giden Başar Önal'ı da alabilirdik onu da almadık. Ya sabır.
Amelasyon isteyen mevkileri yerli yap yaratıcılığa ihtiyacın olan mevkilerde elini kuvvetlendir.Varmı tanıdık yerli oyuncu yerine alınabilecek,güçlü kuvvetli cevval.Kenan haricinde.
Var da işlerine gelmiyor Cenk Ergün beyefendilerin tanıdık menajeri değildir ya da Mehmet Özbeklerin. O yüzden el atmamışlardır bu oyunculara.Bizim kulübün bu zikrettigin isimden haberi var mı?