Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    38
En çok uzuldugumde ,sezon ortası hiçbir hazırlık plan program yapılmamış.Resmen gelişine ilerliyor herşey.

Bu arada hakkını verelim Kolpahan yazmadan herkes Barışa teklif yok kalacak vs diyordu, Kolpahan öncü oldu diyebiliriz bu haberlere.

Bunlarda hep aynı aptallık var ,Okan hoca'nın yerinde olsam tahammül edemem. Yahu barış'ı satıp Leao 'yu almak seni takım olarak çok daha güçlü hale getirmez. Ucl'de defansif zaafiyetler ortaya çıkar. Hücum oyuncuları ve diğerleri gibi oyun içinde iki ayrı takım varmış görüntüsü yaratmak takım kurgusunun kötü oluşturulduğunu gösterir. Dengeli takım kuracaksın. Mesela bize reijnders çok lazım ,iyi bir 10 numara, tempolu bir 6 ( lesley'de bu yok gibi ) kanadı da godts tipinde alsan taş gibi takım olur. Bunların hepsinin alınmayacağınj biliyorum ama oyuncu profilinden bahsediyorum. Yoksa leao'yu al ,8 numarayı boş bırak yine iş yapmazsın ,ikiye bölünmüş takım seyredersin maçlarda

Lyon'dan Mikautadze'yi istiyodum Cherki'yi alamayız diye düşüyodum.Yanlış hatırlamıyosam yakın fiyatlarla transfer olmuşlardı.Gouiri'yi Napoli Mertens tarzı oynatmak için istiyo.20-30 milyon Euro arası olabilir.Alınabilir 1 transfer bence..

Kerem'in satıldığı yıl Oğuz Aydın ı bekletip bekletip almadı Dursun Özbek. 6m euroya fenere gitti. Şimdi de Aral'ı alma şansın varken Trabzona bıraktın, yerli kanat da yok. Bu plansızlık beni çıldırtıyor. Biz görüyoruz bunları bizim yönetim böyle ineğin trene baktığı gibi izliyor.

Bu arada hakkını verelim Kolpahan yazmadan herkes Barışa teklif yok kalacak vs diyordu, Kolpahan öncü oldu diyebiliriz bu haberlere.
Ne olacak ki Saraya 2 aydır teklif var icraat yok.Baristada icraat olmadıktan sonra neyleyim o yari.?

Kerem'in satıldığı yıl Oğuz Aydın ı bekletip bekletip almadı Dursun Özbek. 6m euroya fenere gitti. Şimdi de Aral'ı alma şansın varken Trabzona bıraktın, yerli kanat da yok. Bu plansızlık beni çıldırtıyor. Biz görüyoruz bunları bizim yönetim böyle ineğin trene baktığı gibi izliyor.
Seneye Trabzon'dan 40 a alırız şanimız yürür.

Barış çok mu egzantirik oyuncu yav sanki 😁 Aynı türün ağababası Adama Traore 30 yaşında geldiği günden beri takım bulamıyor işte kendine.
Varmı tanıdık yerli oyuncu yerine alınabilecek,güçlü kuvvetli cevval.Kenan haricinde.

Varmı tanıdık yerli oyuncu yerine alınabilecek,güçlü kuvvetli cevval.Kenan haricinde.
Amelasyon isteyen mevkileri yerli yap yaratıcılığa ihtiyacın olan mevkilerde elini kuvvetlendir. 🤝 Git Ferdi’yi al gel mesela o paraya.

Geri
Üst Alt