Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.810
- 109.643
- 4.878
Bruno Fernandesin modası geçti adı geçmiyor bile sjhshshshshshhss halbuki on gün önce Bruno aşağı bruno yukariydi. Saçma sapan bir gündem var. Çoğu da iletişimsizlikten kaynaklanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getireceğini oyuncu direkt oynayabilecekmi?Ne kadar kaliteli olsada.Herkes hücum tarafından transfer istiyor ama bize en acilinden hemen 11 e koyacak bir kalite sol stoper lazım. Abdülkerimi rotasyona çekip lucumi ayarında bir sol stoper lazım en az 10 numara kadar önemli bir durum
Öyle risk ile planlama yaparsak her an Kaanı sağbek görebiliriz. Kafayı yeriz vallaSingo tüm sezon ayakta kalabilirse bu sezon Singo oynar.Kalabilirmi acaba işte o soru işareti.
aaMuhtemelen gidiyo hocam
Hiç yazma
1 aylık ömrü varsa su an takimda seven sevmeye devam etsin
bu sene başka olur gibiSingo tüm sezon ayakta kalabilirse bu sezon Singo oynar.Kalabilirmi acaba işte o soru işareti.
Planlama demek , şimdiye Sallaiyi Singoyu gönderip 2 taş gibi sağ bek almaktan geçiyordu.Yapildimi .Hayır.Öyle risk ile planlama yaparsak her an Kaanı sağbek görebiliriz. Kafayı yeriz valla
Planlama demek , şimdiye Sallaiyi Singoyu gönderip 2 taş gibi sağ bek almaktan geçiyordu.Yapildimi .Hayır.Öyle risk ile planlama yaparsak her an Kaanı sağbek görebiliriz. Kafayı yeriz valla
Ne anlamda.Suan hala takimdan ayrı çalışıyor biliyorsun degilmi?İnşallah tüm sezonu çıkartır .Tek temennimiz o ama çok zor.bu sene başka olur gibi
Kimya olmadan Hicbirsey olmaz.fb çok iyiydi di mi geçen maç
Bekleyin olacaklar şampiyon
Benim sıralamam
Galatasaray
Besiktas-Trabzonspor
Fenerbahce idi
Ama trabzon ciddi geliyo,dikkatli olmali
2020yi yaşamamali.
Rengim geldiği sezondan itibaren her sezon canlı izledim apoyu çok severim ayağı temiz hırslı kaptan gibi kaptan. Maalesef patlayıcılığı iyice zayıfladı. İlk geldiğinde sakar falandı düzeldi sonraki sezonlarda yavaş yavaş şişti. Kas kütlesi arttıkça hız azaldı. Bazen radikal olmak lazım. Hele sezon başları formu saç baş yoldururGetireceğini oyuncu direkt oynayabilecekmi?Ne kadar kaliteli olsada.
Abdülkerim kaptan.Kolaymi gerçekten kesebilmek Abdulkerimi?50 maç oynuyor çocuk.Ustune değilde altına en mantıklısı bence.
Benim astro zirvami bosver
Sence mumkunmu?Bu hain dursunu indiremezsek bize de yaziklar olsun
Yine alirdikfenerle olan maçta talisca o golü atsa olacakları biliyordunuz dimi![]()
Hocam sen oyuncunu dinlendirebioecek hamle yapıyor musun?Rengim geldiği sezondan itibaren her sezon canlı izledim apoyu çok severim ayağı temiz hırslı kaptan gibi kaptan. Maalesef patlayıcılığı iyice zayıfladı. İlk geldiğinde sakar falandı düzeldi sonraki sezonlarda yavaş yavaş şişti. Kas kütlesi arttıkça hız azaldı. Bazen radikal olmak lazım. Hele sezon başları formu saç baş yoldurur