Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    56
Bruno Fernandesin modası geçti adı geçmiyor bile sjhshshshshshhss halbuki on gün önce Bruno aşağı bruno yukariydi. Saçma sapan bir gündem var. Çoğu da iletişimsizlikten kaynaklanıyor

Herkes hücum tarafından transfer istiyor ama bize en acilinden hemen 11 e koyacak bir kalite sol stoper lazım. Abdülkerimi rotasyona çekip lucumi ayarında bir sol stoper lazım en az 10 numara kadar önemli bir durum
Getireceğini oyuncu direkt oynayabilecekmi?Ne kadar kaliteli olsada.
Abdülkerim kaptan.Kolaymi gerçekten kesebilmek Abdulkerimi?50 maç oynuyor çocuk.Ustune değilde altına en mantıklısı bence.

barış alper avrupada cenk tosun sendromu yaşayıp fenere gitmez dimi :D

fb çok iyiydi di mi geçen maç😂

Bekleyin olacaklar şampiyon

Benim sıralamam

Galatasaray

Besiktas-Trabzonspor

Fenerbahce idi

Ama trabzon ciddi geliyo,dikkatli olmali

2020yi yaşamamali.

Getireceğini oyuncu direkt oynayabilecekmi?Ne kadar kaliteli olsada.
Abdülkerim kaptan.Kolaymi gerçekten kesebilmek Abdulkerimi?50 maç oynuyor çocuk.Ustune değilde altına en mantıklısı bence.
Rengim geldiği sezondan itibaren her sezon canlı izledim apoyu çok severim ayağı temiz hırslı kaptan gibi kaptan. Maalesef patlayıcılığı iyice zayıfladı. İlk geldiğinde sakar falandı düzeldi sonraki sezonlarda yavaş yavaş şişti. Kas kütlesi arttıkça hız azaldı. Bazen radikal olmak lazım. Hele sezon başları formu saç baş yoldurur

Benim astro zirvami bosver

Sara gitmeden rjienders alırsan ki muhtemel.

Biri gidecek mecbur ve en yakın aday

Ha astroya gelirsek

22 mayıs sallai

23 mayıs baris

Benim daha da sözüm yok.ikisi de ayni etkiyi aliyo.

Lemina da muhtemelen devre arası ayrilabilir

Rengim geldiği sezondan itibaren her sezon canlı izledim apoyu çok severim ayağı temiz hırslı kaptan gibi kaptan. Maalesef patlayıcılığı iyice zayıfladı. İlk geldiğinde sakar falandı düzeldi sonraki sezonlarda yavaş yavaş şişti. Kas kütlesi arttıkça hız azaldı. Bazen radikal olmak lazım. Hele sezon başları formu saç baş yoldurur
Hocam sen oyuncunu dinlendirebioecek hamle yapıyor musun?
Getireceğin herhangi bir oyuncunun patlama riski az mı!Abdülkerim performansı alabilecekmisin.Elini vicdanına köy her maç oynuyor çocuk yaa.Birak 2 maçta beli donmesin.Haksizlik yapıyoruz bence.

Hemen gaza gelmeyin

Gecen seneki haber,bence yine zorlarız u23 icin

Simdi leao gelirse

Bu rowe ve diao meselesi ne oldu

Bunlar forvette oynayabiliyor galiba,gelsin biri direkt

Geri
Üst Alt