Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    81
Bu arada 10 no haric orta saha almazsak sicariz net

Lesley fazla oynatilmayacak bence, Sara zaten yetersiz oglu yetersiz, Torreira düsüste, Lemina istikrarsiz ve Ilkay‘i saymiyorum bile

Reijnders‘i almaliyiz

Juve'nin Barış'a ve Singo veya Sara'ya ilgisi varsa Kenan Yıldız takası kovalandığını düşünüyorum. Bizimkileri tanıyorsam son güne kadar da kiralık Arda Güler yoklayacaklar. Can'ı da son günlere bırakıyor enayiler..

10 icimizden cözeriz (Sane) haberleri cikiyordur kesin agirdan agirdan.

Şimdi aklımda şu var. Dursun Ağustos sonuna kadar beklemek istiyor.

Rashford da 5 büyük ligde devam etmek istiyormuş. Ama kulüp bulamazsa bu senenin fırsat transferi kendisi olabilir.

Acaba böyle bir şey mi bekliyoruz? 😃

Batrakov kim bilader ya şaka mı bu, takımı çaykur rizeye çevirecekler, ulan harbi emir aldılar komplolarına inanmaya başlayacağım ha

Batrakov kim bilader ya şaka mı bu, takımı çaykur rizeye çevirecekler, ulan harbi emir aldılar komplolarına inanmaya başlayacağım ha
SWIFT muhabbetleri ile Moskova'nın bonservis talebini yükseltme durumu olmasa sezon başı PSG'ye gidiyordu muhtemelen. Çocuk sahada attığı her adımla ışık saçıyor

Niye boyle onyargilisin?

Gelecek vaat ediyor. Sonucta hicbir transferin garantisi yok. Bu cocuk da denemeye deger duruyor. U23 oldugu icin hem bu sayede Reijnders icin kontenjan da acik olur.

Niye boyle onyargilisin?

Gelecek vaat ediyor. Sonucta hicbir transferin garantisi yok. Bu cocuk da denemeye deger duruyor. U23 oldugu icin hem bu sayede Reijnders icin kontenjan da acik olur.
Ben çikuldao ve morutan sonrası kafayı kırdım renkdaş reenkarne olup geleceklermiş gibi hissediyorum. Sonuçta 4 yıldır iyi kötü azcık ismi cismi belli olan adamlarla yol aldık, çok fazla beşiktaşlaşmamak lazım, ama evet isimden ön yargı yaptım izlemedim hiç denilen gibiyse bilmiyorum denemeye değer olabilir.

ismi çıkan genç topçulara niye tepki veriliyor ki? seve seve +4 için o tip oyuncular alınacak.

Geri
Üst Alt