Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    86
Hangi u23 gencin adı çıksa ya çöp deniyor ya dandik ama gerçek olan genç alma zorunluluğu yani genç alacaz illa ki batrakov da bizim ligde iş yapabilecek bir profil gibi üstelik u23 olduğundan leaoya yer de açılmış olur
aga adam 58kg. benim kız arkadaşım vardı 65kg olan

Batrakov bizi tatmin eder mi bilmiyorum ama bu tür oyuncuların satın alınmasını ekonomik olarak pişmanlık yarattığı çok nadirdir. Tabii bize ekonomik boyutundan fazlası gerekir ,o konuda da ben karamsar değilim.Daha iyisini alacaklarını da sanmıyorum

evet rtaş o manada iyi duruyor, eveleyip gevelemeden tık tık oynuyor. ortasahadaki top süren oyuncu eksikliğinden millet driblingçi birilerini istiyor o yüzden yetersiz görülüyor bence. torreira ugochukwuy leminayla sarayla falan sezon geçmez kahır olur, ya 10a hareketli driblingçi ya da 8 e öyle biri alınacak bakalım
Planlamamız nedir belli değil zaten, ismi çıkan neredeyse tüm futbolcuların profili birbirinden farklı. Bizim oyunumuza uygunluğu tartışılır ama şu çocuğa çöp demek de yanlış. Merakla bekliyorum ben de nasıl bir kadro kurulacağını, hayırlısı olsun

1 ay sonra kimleri almış olacağımızı piramitlerin sırrından falan daha çok merak ediyorum

Neler yaşatacaklar bize allah bilir

Gündeme gelen her genç oyuncuya Cicaldau-Morutan çekmek de ayrı cehalet. O ikisinin GS seviyesinde olmadığını, TR de TD lik yapan Smudica' dan en muteber Rumen gazeteciye kadar net söyleyen çok kişi vardı. Hagi-Popescu kafakola aldığı için mi neyse, Fatih Hoca iş bilenlik yapıp patladı; mevzu budur.

01.00 de yaradana sığınıp gelişine vurup, şut çekiyor, top süzüle süzüle gidiyor
Top kontrolü, ayak üstü bakarak, bilerek göndermek istediği yere topu gönderip golü atması bayağı iyi görünüyor ki kolay bir şut değil zaten. En son geçen sezon böyle bir pozisyonda Sallai topu taça atmıştı bizde

Çocuğun şutları teknik, rastgele çekmiyor belli. İyi bir şutör

Rus Ligi'nde istatistik yapmak kolay, herkes bol skor yapıyor--> yanlış.
Geçen sene ligde show yapan Krasnodar santraforu 17 gol, 10 numarası Spertsyan da 13 gol attı, Batrakov da 13 gol attı. 2.liği paylaşıyor diyebilirsiniz.

Morutan, Cicaldau --> Rumen ligi Rus ligine kıyasla 5-6 kat daha küçük lig değer olarak. Rumen ligine karşı bir yaptırım yoktu o zaman, şuan Rus ligine karşı var. Morutan'a biçilen değer ile Batrakov'a biçilen değer bir değil. O zaman Morutan ile hangi takım ilgileniyordu hatırlayanlar var mı?

Oyuncu beğenmemek başka bir şey ama nedensizce linç bambaşka. Galatasaray'da 10 oynamak bu kadar basit degil, kesinlikle.. ama 8 heralde oynamak basit. 2 senedir bir hayalet geziyor takımda çünkü. 10 maçta bir frikik, 1 pas atıyor diye. :ROFLMAO:

Keşke fırsatımız olsa da Kislyak'ı da getirseydik. 2 tane disiplinli, potansiyelli U23 oyuncumuz olurdu.

Bana kalırsa Okan Buruk'un da dediği gibi oraya çok net bir isim almalıyız. Ne Batrakov ne de Enciso bizim hücuma saha içi ağırlık katamaz. İkisi de Mertens'in saha içinde hücuma yönettiği gibi yönetemez.

Bana kalırsa Okan Buruk'un da dediği gibi oraya çok net bir isim almalıyız. Ne Batrakov ne de Enciso bizim hücuma saha içi ağırlık katamaz. İkisi de Mertens'in saha içinde hücuma yönettiği gibi yönetemez.
Ben hem Can uzun hem Batrakov bekliyorum oraya. Barış Alperin üstüne biraz daha para koyarak Leao ile transferi tamamlarız.

Geri
Üst Alt