Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    102

adamların şeyinde değil abi, limiti mimiti şeyine taşşağına sürüp hacıosmanın suratına çalıyorlar

Bu bir de transferlerin yapılmamış zamanı. Transfer yapmamış halleri 20 civarı içerideydi şu an 60 milyon falan aştılar bunlar limiti de dediğin gibi Tff'de Fb'ye her şey serbest modu açık.

Beklenen 10 numara boyle bir on numara diye ben bu ozellikleri dizdim, sizin fikrinizi merak ediyorum, 25-30m'a "işte Galatasaray'ın 10 numarası" diyeceğiniz oyuncu kim olurdu diye. Benimkisi merak. CL oynamamis, sakatlik sorunu olan biri de olabilir.
Hocam bunun alternatifini bulmak benim işim mi? :) Daha geçen hafta Kangin Lee 40 milyona’a Atleti’ye gitti. Bizim 30 milyona bulduğumuz adam bu mu?

Arsenal işi olmaz, Real'de de sorun yaşarsa 2 Eylül fırsatı olarak geçmişte Icardi sonrasında Osimhen bir turda Vini Jr kullanırız. Hem Barış'ı da aratmaz sol kanat sorununu komple çözer.

Sara'yı biz derin oyun kurucu olarak oynattığımız da çok da güzel bu dediğimizi yapıyordu. Hoca bu rolde farklı bir profil düşündüğü için devam ettirmedi. İlkay'ı ben saymıyorum, bizdeki İlkay'ın herhangi bir role uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Çevre kontrolü bile uçup gitmiş adamda. Ben mesela Reijnders - Sara ile çift 8 oynarsak bu gibi sorunları tamamen çözebileceğimizi oyunun iki yönünde de oldukça dinamik bir takım olabileceğimizi düşünüyorum. Hoca bir şeyleri değiştirmek isterse çok rahat değiştirir
Keşke böyle bir ikili yapılabilse ama haberlere bakılınca Sara satılmadan ne 10 numara ne de 8 numara almak gibi bir düşünce oluşmuş görünmüyor.

Hocam bunun alternatifini bulmak benim işim mi? :) Daha geçen hafta Kangin Lee 40 milyona’a Atleti’ye gitti. Bizim 30 milyona bulduğumuz adam bu mu?
Ustad benim onceki mesajimda dedigim gibi gozlemci ekibi hic bir sekilde calismiyor zaten. Normal kuluplerin isleyisi ile bizim kulubun isleyisi bir degil. Yani sikintinin koku orada.

Kang-In Lee orneginiz de guzel, fakat Atleti'ye 40a giden buraya 50-55 civarina gelir diye dusunuyorum.

Her sene 5 isim etrafinda donup duruyoruz. Gecen sezon icinde binlerce oyuncu takibe alinip gerekli analizlerin yapilip transfer donemi basladiginda tek tek ustune calisilmasi lazimdi. Inanin Kang-In Lee de gelse o da cop sayilacakti. Beklentiler uctu cunku.

3. ligden kerem, barış gelmiş oynamış lig işine o kadar takılmaya gerek yok. sonuçta gedson da orada oynamıyor mu. oyuncu iyiyse iyidir. Mısır liginden topçu aldık gece hayatı muhabbeti olmasaydı muhtemelen daha iyi olacaktı mostafa. üstelik zarar etmedik.
Dogru hocam ama barisi keremi 3 kurusa verip aldik bizimle birlikte gelistiler oynaya oynaya. Burda ciddi bonservisle yatirim yapmaktan bahsediliyor ayni sey degil bence

Geri
Üst Alt