Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    75
Bu yönetim Milan city Bayern filan bu takımlardan oyuncu filan alamaz Reinders Leao ayarında adamda alamaz belli ki para yok ya yalan söylediler para var diye yada projeye ayırdılar

Para olsa bile Reinders ikna edecek çapta adam yok Bosuna birşeyler beklemeyin bu sene 3 veya 4 oluruz konferansa filan gideriz

Keşke böyle bir ikili yapılabilse ama haberlere bakılınca Sara satılmadan ne 10 numara ne de 8 numara almak gibi bir düşünce oluşmuş görünmüyor.
Bakalım, hiç belli olmaz. Saçma sapan yönetiliyoruz, hepimizi şok edebilirler :asd:

1735673452050.webp

Oncelik degil
Genis listede var
Kiralik teklif yapildi
Dursunun onayı bekleniyor

Dogru hocam ama barisi keremi 3 kurusa verip aldik bizimle birlikte gelistiler oynaya oynaya. Burda ciddi bonservisle yatirim yapmaktan bahsediliyor ayni sey degil bence
Boey'i de düşük bonservisle aldık ilk geldiğinde fena değildi sonrasında hem Barış hem Boey rezerv ligden gelip şov yaptılar.

Aslında bizim yapmamız gereken 30 m euro vermek olmamalı gidip 1'nci lig, Fransa 2'nci lig, Belçika ligi buralardan kulüp satın alıp düşük maliyetli oyuncularla tecrübeleri karma yapıp her sene 1 tane futbolcu çıkarıp kadroya monte etmek olmalı.

Yoksa ne vereceği belirsiz adamlar yerine sistem kurmak zorundayız mesela daha tesislerin bitmemesi ayrı skandal üstüne Aslantepe'ye başladık kulübün önceliği futbolsa önce tesisleri bitir, 10 tane saha yap, gençlere doğru bak sonrasında oradan da futbolcu çıkmaya başlar ya da yetenekli oyuncular bizi tercih eder ama o da yok.

Yok yok yok valla delireceğiz.

Trabzon salah ne iş lan Salah trabzonu istanbulda bir semt falan saniyor olmasin :asd:

aziz ertana gel lan sana yetki veriyorum kanteyi sat aferin diyecem dedi

yaptığınız sözleşmeye sokayım kulübü satmışssınız dedi

Fb'nin forvetler klasik hocalarının savunma ağırlıklı orta kafa şut gol üzerine.Faslı forvetleri olsa çok Goller atabilirdi..

Gustavo Sa yeni transfer olmuş geriye 2 seçenek kalıyor.
HOodDU0WMAAuubq

Aziz Yıldırım: "Söylüyorum, bir tane santrfor alacağız. Bu hafta içinde bitiririz.

Eğer ihtiyacımız olursa, bu 10+4'ün dışında bir operasyon yapmamız gerekirse 1-2 onu da yaparız.

Biz çünkü şampiyon olacağız!

Dedemden gaza gellll gelll

İlk 3 bile zor size bu sezon

Geri
Üst Alt