Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    107
Süleyman Rodop: "Ağustos 1 oldu 1 ay sonra transfer dönemi bitiyor ama halen yönetim çok iddaalı konuşuyor en son başkan 2 gün önce divan toplantısında da söyledi bir gün sonrada piknikte söyledi"

Şikeciler limiti aşalı baya oldu üstüne 1 tane daha yüklü bonservisle transfer yapacaklar. Laz mafya ceza vermez ama uefadan kallavi bir ceza alma ihtimalleri yüksek

Süleyman Rodop: "Her gün yeni bir transfer haberi düşüyor, Galatasaray yönetiminin iletişimde sorunu olduğunu her zaman söylüyorduk ve bir türlü baş edemediler. Galatasaray yönetimi yalan haberlere 3-5 gün sonra yanıt veriyorlar o kadar duyarsız davranıyorlar."

Süleyman Rodop: "Musiala topuna ben hiç girmedim, futbolcunun gelme ve Galatasaray'ın alma ihtimali zaten yoktu millet kendini astı, kellesini koydu olay tufaf tuhaf noktalara gitti."

Süleyman Rodop: "Bruno Fernandes'le 6 aydır görüşüyorlar ve bu transferin olma ihtimali olursa bizi kurtaracak diyorlardı."

Süleyman Rodop: "Eğer Fernandes'i alamazsak Diaz bize ilaç olur diye uğraşıyorlardı."

Süleyman Rodop: "Musiala topuna ben hiç girmedim, futbolcunun gelme ve Galatasaray'ın alma ihtimali zaten yoktu millet kendini astı, kellesini koydu olay tufaf tuhaf noktalara gitti."
Hadi canım bunlar daha 15 temmuzda yaptığı haberi koydular musiala ile ilgili...

Süleyman Rodop: "Reijnders, Enciso içinde çalışmalar vardı. Lokomotif Moskova'nın başkanı 2 gün önce açıklaması var diyor ki Batrakov'u Galatasaray vermeyi Lokomotif'e büyük ihanet edersiniz diye bir eski başkan çıktı. Türkiye'de aaa çok büyük futbolcu demeye başladı."

Ben dinledim renkdas bu hafta bir santrafor alacaz ihtiyac olursa 10+4 e de adam alabiliriz gibisinden konustu
Aynen ,bende dinledim şimdi

tahminimi sorarsan yerli bertug yabancıysa ricarlison

Diğer seçeneklerde alirlarsa u23 e stoper genç kanat vs sidiki yolllayabilirler bu durumda

Süleyman Rodop: "Düne kadar Batrakov'u kim biliyordu bu adamı tanımayız etmeyiz bilmeyiz yok 30 m eurolar uçuyor. Galatasaray'ın şampiyonlar liginde Fernandes, Dias, Reijnders diye yola çıkıp bu Rus topçuya döndüyse ben daha hiçbir şey demiyorum !."

her sey rodop-cetincali dostlugunun zedelenmesiyle basladi

Dursun parmak hesabıyla ağustos Eylül yapıp daha transferde koskoca 2 ayımız var diyormuş

bu 3 oyuna nasıl 138 harcadılar lan. onu bunu geçtim

biz daha 13.8 milyon euro harcayamadık siz nasıl 138 harcadınız aw
Taraftarları Greenwood u 39 milyon Euro'ya aldık diyor. Ama 12.5 milyon euroda Manchester payı varmış. Bir tanede İspanyol kulübü vardı. Onada birşeyler ödediler sanırım. Herhalde Greenwood sadece 60 milyona yakın bonservisi olmuş olabilir.

Süleyman Rodop: "Morutan ve Cicaldau için o döneme göre çok yüksek bonservisler verilmişti dünya yıldızı olacak denilmişti şimdi bu iki futbolcunun nerede olduğunu bilene ödül veriliyor."

Geri
Üst Alt