Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    86
Süleyman Rodop: "Manchester United, Bruno için tam cevabını vermedi ve Galatasaray'ı beklemeye aldı."

Süleyman Rodop: "Galatasaray, Manchester tarafından olumsuz bir haber alana kadar 10 numara transferini yapmayacak."

gs muhabirlerinin en büyük problemi kendilerinin salak olduğunun farkında olmayıp taraftarı salak yerine koymağa çalışmak

heriflerin her söylediği yalan 10 kmden falan anlaşılıyor

Süleyman Rodop: "Diaz konusunda Mourinho dedi ki ben yönetime bir rapor vereceğim önümüzdeki yıl kadroda göreceğim futbolcularla ilgili bir raporu bugünlerde vermesi bekleniyor. Eğer Mourinho kulübe derse ki benim önümüzdeki planlamam içinde Diaz öncelik değil derse Galatasaray bu transferi bitirecek."

Süleyman Rodop: "Barış Alper'e sadece Everton değil Fransa'dan da teklifler var bugüne kadar resmi teklif alan futbolcuların başında geliyor."

Süleyman Rodop: "Yönetim 1 ay öncesinde biz kadromuzu korumak istiyoruz diyordu ama bugünkü şartlar değişebilir. Barış'a 40 m euro gidecek gidip Leao'yu mu alacaksın."

Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın 40 m euro Barış'ı satıp 50 m euro'yu Leao'yu almalarını çok büyük hata görürüm bugünkü Leao eski Leao değil 2-3 sene öncesindeki adam değil."

20lik dişimi çektirdim sigara içsem sıkıntı olur mu? Uzman var mı? Sigara krizine girdim, dişi çektireli 1.5 saat oldu
Geç iyileşir başkan, 4 dişimi de ayrı ayrı cektirdigim için uzman sayılırım. Birinde akşamına köfte ekmek yedim, diğerinde 2 hafta pipetle çorba içip konuşamadım, hepsinde 2 gün sigara icmedim

Batrakov için resmi teklif gitmiş hemen

Leao için de gitsin artik

Yeter kardeşim yeter

Batrakov 3-5 gunde bitecek gibi duruyor dedik

6-7 agustosda leao bitsin

Süleyman Rodop: "Sane her ne kadar gamsız olup maç seçsede Sane orta sahaya yardıma geliyor, Leao'da onu beklemeyeceksiniz."

Geri
Üst Alt