Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.113
- 59.864
- 3.473
lesleyden daha çok tutuyor diyorTutmasa Kaan yerine Nhaga girerdi geçen sene yedekten maçlara ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lesleyden daha çok tutuyor diyorTutmasa Kaan yerine Nhaga girerdi geçen sene yedekten maçlara ?
Daha Nelsson’u dehleyemiyon Singo’u Sallai’yi o maaşlarla nereye dehliyorsun?Lesley iyi hamle
Ha baktin Camavinga firsati cikti Singo ya da Sallai'den birini dehlersin olur biter
camavinga baskanin hayaliDaha Nelsson’u dehleyemiyon Singo’u Sallai’yi o maaşlarla nereye dehliyorsun?
Süleyman Rodop: "Galatasaray, Manchester tarafından olumsuz bir haber alana kadar 10 numara transferini yapmayacak."
Geç iyileşir başkan, 4 dişimi de ayrı ayrı cektirdigim için uzman sayılırım. Birinde akşamına köfte ekmek yedim, diğerinde 2 hafta pipetle çorba içip konuşamadım, hepsinde 2 gün sigara icmedim20lik dişimi çektirdim sigara içsem sıkıntı olur mu? Uzman var mı? Sigara krizine girdim, dişi çektireli 1.5 saat oldu