Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.983
- 102.125
- 5.238
yangın söndü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yangın söndü
4 senedir yangına ragmen şampiyon oluyoruz hocam devam edin yangına siz başarılarımızı izleyin sadeceİki sebebi var
Ana sebep insanlar 4 senedir aynı muhabbetten bıktı
Yan sebep 4 sene zaten şamp olduk valla olmazsak da olmayız yeter ya sizle mi uğraşıcaz duygusu
Reis yangın söner tabii adamın umrunda değil divanda bile posta koyuyor güç zehirlenmesi var her gün her dakika hashtag işe yaramaz yarın akşam tüm statta yuhalamak gerekiyor pohpohlanmayı sevdiği için kendisi yuhalamalara gelemezİki sebebi var
Ana sebep insanlar 4 senedir aynı muhabbetten bıktı
Yan sebep 4 sene zaten şamp olduk valla olmazsak da olmayız yeter ya sizle mi uğraşıcaz duygusu
4 senedir yangına ragmen şampiyon oluyoruz hocam devam edin yangına siz başarılarımızı izleyin sadece
5. senede burdayız siz yine burda mısınız?
Yok mu şöyle bir 10 no
İcraat var mı?Ben gelemem - haydo edit.mp4
Icardi diye okudumİcraat var mı?
Sarisin mi esmer mi kumral mi1.87 boyunda 86.8 kilo 10 numara lazım
Ne fark eder hepsi kafayı sarıya boyuyor zatenSarisin mi esmer mi kumral mi
sabahtan beri salladıgın adamı şimdi mi scout ediyorsunbatrakovu scout ediyorum deneyimlerimi aktarıcam
gelmeden önce sallayalım dostum geldikten sonra sallamak zor oluyorsabahtan beri salladıgın adamı şimdi mi scout ediyorsun
Önce sallarımsabahtan beri salladıgın adamı şimdi mi scout ediyorsun
Babası olsam bir posta dayak atardım bu nasıl GS'li böyle.
Sasa Ilic'i tanımayan çocuklar Twitter'da Galatasaray konuşuyor. Yaşlandık galiba...