Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    130
Stadda tepki olursa, taraftara nankör gözüyle bakarlar.
"Ulan 4 sene üst üste şampiyon olduk. Bu tepki de neyin nesi şimdi?" derler.

Muhtemelen onlara göre 4 sene üst üste şampiyon oldunsa, 1 sene olmasan da sorun olmaz. Ama Galatasaray'da işler öyle yürümüyor.
Bence insanları korkutan bizim şampiyon olamamamız değil, fb’nin o durumda şampiyon olma ihtimali.

Kasım'da oyuncusuzluktan Kaan-Lemina-Ilkay orta sahasını izlemeye hazır mıyız arkadaşlar.

O adı geçen bütün genç 10 numaralar elit olan bruno fernandes musiala veya diaz gelmezse mümkün

Bu kadar kic yırtmayalim bence

Taraftar muhalefeti bir yere kadar, Yönetim istediği gibi at koşturuyor, yetkiyse yetki alıyor.

Bu böyle olmamalı.

Uğurcan (Jankat)
Sallai (Mithat Pala falan bi yerli bek)
Sanchez (Lemina)
Apokerim (Ümit Akdağ)
Cabral (Eren)
Lesley (Salih Özcan)
Torreira (Nhaga)
Trossard (İlkay)
Barış (Aral)
Sane (Yunus)
Osimhen (Vedat)

la şöyle bi kadroyla çoktan işi %90 bitirmiş olabilirdik

bu takım geçen seneden daha başarısız olur ne var ki rengim bu kadroda

şldr 33. ligde de 2.

Şu ismi düşenleri düşünüyorum da ne kadro olmuştuk öfff. Bu nöbette de bir şey gelmeyecek.

Ya stadda tepki yerine hiç gitmemek ve katkıda bulunmamak bence akıllarını başlarına getirir, stad tepkileri futbolcuları da tetikleyen bir atmosfer azcık taraftar sayısında azalma olup storeler biraz sinek avlasın görürüm ben dursun papiyi. Bu arada taraftar olarak hiç bir borcumuz yok bu adamlara ne dışarıdan para soktular ne bir şey ellerine geçen her şey coğunlukla taraftarın katkısı bize nankör muamelesi falan çekemezler onu anca fenerde yaparlar.

bi daha burda kahvekonyakmis tolgahanmis ne idugu belirsiz herifler paylasilirsa agir soverim
bunlarin besiktasli trol olma ihtimali cok daha yuksek

Geri
Üst Alt