Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    138
Videonun ismini unuttum da hani adamın biri programda katıla katıla gülüyordu ya yakında onun bizim kiralık versiyonu yaparlar
Mora müthiş potansiyelli bir çocuk geçen sene geri planda kaldı. Şu soruyu sormak lazım portodan daha vitrin olan bir yerden neden bize gelsin ? Kendimce sebep arıyorum para dışında bulamıyorum. İyi oynarsa mendes zaten bir İngilize 90 milyona yapıştırır

Sezonun en önemli maçı rennes, ardından villereal, güçlü takımlar bizimkilerin şahane top oynayacağı tutmazsa eğer, yönetim tepkileriyle de birleşince, hızlandırılmış transfer çalışmasına girişiriz artık, ne sonuç verir muamma tabi

Mora duyumunu doğru kabul edersek; gündemdeki diğer isimlere 2+18, 5+15 gibi açılış teklifleri yapan Dursun geçen sene 70 milyon istenen bu oyuncu için nasıl bir girizgah yapar acaba?

Birisi iyi bir sopa çalacak bizim dursuna sürekli kiralık kiralık opsiyon diye diye

Nöbeti ilk defa böyle sakin görüyorum ya ulan arkadaş şaka gibi bir dönemden geçiyoruz

Olurda Barış satılırsa zamanında çözülmeyen veya çözülemeyen % 20 olayı bayağı baş ağrıtacağa benziyor. FIFA'ya falan gideriz diyorlarmış diye algı var sosyal medyada. Olası bir takasta nasıl oluyor bu konu, sözleşme içeriği nedir bilen var mı?

whatever-bank-stare.gif

bu takım geçen seneden daha başarısız olur ne var ki rengim bu kadroda

şldr 33. ligde de 2.

günaydın rengim.

bu kadroyla lige girelim demedim zaten, ama biz şuan bu kadroyu kurup ağustos ve eylül ayında fırsat kovalayıp 1-2 tane çok iyi oyuncu kafamız rahat kovalayabilirdik.

şuan kadromuz bu yazdığım kadrodan çok eksik.

Videolardan izlediğim kadarıyla şu Batrakov Szymanski tarzı bir oyuncu. Ensico daha premium bir görüntü veriyor sanki. Batrakov ayrıca bizim lig'de yerlerde sürünür o fizikle.

Geri
Üst Alt