- 2 Temmuz 2011
- 138.321
- 59.033
- 5.488
7-8 gün kaldı belki de kavuşmamız aslanim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla iyi para 55 milyona giderse
dursun para vermektense canını verir.Galatasarayın parasını kendi parası sanıyor.Maçtan önce sağlam bir haber gelir tepki olmasın diye Fabrizio ya tweet için para bile verir bu dursun
7-8 gün kaldı belki de kavuşmamız aslanim
Uefada yarı rotasyon yata yayıla 10 puan topluyorsun hiç yorulmadan etmeden lige etkisi çok çok az
Fbnin şampiyonlar ligine katılamama geyiği fbnin şampiyon olamamasından daha önemliyse sizin için ok
Haluk baklayı çıkarmışzurhan mekatını koymadan inanmam bu habere hocam
Musiala gelmeyecek Sergen. Bayern'in planları değişmiş, ana plana dahil etmişler. Kapandı o defter9..hafta musialaaaa
Hiç sanmıyorum,bekle gorMusiala gelmeyecek Sergen. Bayern'in planları değişmiş, ana plana dahil etmişler. Kapandı o defter
Valla iyi para 55 milyona giderse
Clde en ufak rotasyon yapamazlar, 8 maça da tam kadro çıkmak zorundalar ve maçlar çok daha yıpratıcı. Uefada böyle bi durum yok 3 tane tırt takımı yense zaten üst tura çıkacak rotasyonunu da yapar rahat rahat.Ben tamamen surdayim , sen ve baskalarinin baktigi bakis acisini da iyi anlarayak:
Parasal hic bir faktoru dahil etmiyorum.
CL yapmalari taraftar kitlesi olarak en az 4 senelik sinir birikimini 0lar. CL de 8 mac oynayacaklar.
AVL de iki tur daha gecseler son 8 yapsalar (bu bile mumkun degil bence) fiksturlerine ekstra 6 mac gelecek.
Bana gore AVL yolu daha guzel. Hem limite etki edecek (bunlarin punduna getirecegi hesap olmayacak- mesela clde olsalardi gecen zene leao da almislardi coktan-cok kaba bir ornek). Hem daha fazla fiksture mac girecek. Bana bizim icin daha mantikli geliyor.
Bu da iyiymiş gelsinHaluk Yürekli: "Nathan Zézé için çalışmalara başladı"