Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Bu anket kapanacak: .
Valla iyi para 55 milyona giderse

Gene yuksekten ucup tek aliciyi da kacirtacaz🤦‍♂️. 40-45 veren varsa sarip yollayin iste.

Ah ṣu yabanci siniri özellikle turk topculari ederinden fazla göstertiyor hep taraftara. Piyasa normal olsa barisin ederi en fazla 20-25

Ayni canda oldugu gibi, onun da ederi en fazla 25-30 yabanci siniri olunca 50lere cikiyor degeri

Fener ŞL’ye gitsin gidemesin olm bize ne bu kadar

Fener şlye giderse ebelerinin rahmini tersten görürler o kadroyla bunları kucaktan kucağa alırlar talisca greenwood asensio üçlüsüyle de çıksınlar bi güzel

Eskiden para bölüşülüyordu ok

Şimdi bizi de ilgilendirmiyor

Uefada yarı rotasyon yata yayıla 10 puan topluyorsun hiç yorulmadan etmeden lige etkisi çok çok az

Fbnin şampiyonlar ligine katılamama geyiği fbnin şampiyon olamamasından daha önemliyse sizin için ok

Ben tamamen surdayim , sen ve baskalarinin baktigi bakis acisini da iyi anlarayak:

Parasal hic bir faktoru dahil etmiyorum.

CL yapmalari taraftar kitlesi olarak en az 4 senelik sinir birikimini 0lar. CL de 8 mac oynayacaklar.

AVL de iki tur daha gecseler son 8 yapsalar (bu bile mumkun degil bence) fiksturlerine ekstra 6 mac gelecek.

Bana gore AVL yolu daha guzel. Hem limite etki edecek buyuk gelir olmayacak -hadi ekleyeyim parasal kismi - (bunlarin punduna getirecegi hesap olmayacak- mesela clde olsalardi gecen sene leao da almislardi coktan-cok kaba bir ornek). Hem daha fazla fiksture mac girecek. Bana bizim icin daha mantikli geliyor.

zurhan mekatını koymadan inanmam bu habere hocam
Haluk baklayı çıkarmış

Başkan Oktay Ercan gorsuyularmis bi suredir

Ve okan hocayi alıp dursun gitmiş Oktay Ercana, özel gorusme yapmislar

Burhanın musialayi başkan ve Oktay Ercan yönetiyor dediği mesele bu

Ben Rejnders’te kaldım. 8 numaraya geldiği takdirde 10 numaraya istersen Batrakov veya Enciso filan anlamlı olur. Onun haricinde bizi hiç birşey kurtaramaz. Reijnders elzem.

Musiala gelmeyecek Sergen. Bayern'in planları değişmiş, ana plana dahil etmişler. Kapandı o defter
Hiç sanmıyorum,bekle gor

Başından beri söyledikleri o zaten

Önünde olise saibari karl var

Diaz da kaldı. Alacağı süre 25 dk en fazla

Daha sağ kanat alacaklar üstüne

Saibari
Olise
Karl
Diaz derken 1 sağ kanat forvet daha alacakmış bayern

Ben tamamen surdayim , sen ve baskalarinin baktigi bakis acisini da iyi anlarayak:

Parasal hic bir faktoru dahil etmiyorum.

CL yapmalari taraftar kitlesi olarak en az 4 senelik sinir birikimini 0lar. CL de 8 mac oynayacaklar.

AVL de iki tur daha gecseler son 8 yapsalar (bu bile mumkun degil bence) fiksturlerine ekstra 6 mac gelecek.

Bana gore AVL yolu daha guzel. Hem limite etki edecek (bunlarin punduna getirecegi hesap olmayacak- mesela clde olsalardi gecen zene leao da almislardi coktan-cok kaba bir ornek). Hem daha fazla fiksture mac girecek. Bana bizim icin daha mantikli geliyor.
Clde en ufak rotasyon yapamazlar, 8 maça da tam kadro çıkmak zorundalar ve maçlar çok daha yıpratıcı. Uefada böyle bi durum yok 3 tane tırt takımı yense zaten üst tura çıkacak rotasyonunu da yapar rahat rahat.

Uefa kupasının lige etkisi çeyreği falandır clnin yenilecek farkları alınacak sonuçları da düşününce. Clde 8 maç > uefada 12 maç bence zorlayıcılık açısından

Leaoyu alsalar yine alırlar onları şu an frenleyen yabancı sınırı, 70-80 harcadılar bonservise

Haluk Yürekli: "Nathan Zézé için çalışmalara başladı"

TS bu sene geçen seneden kötü performans gösterir. Geçen sene 0 beklenti 0 baskı vardı, biraz baskı gördükleri an dağıldılar. Bu sene herkes bunları övüyor ve beklenti var; hamsiler ligin 2. Yarısında çoktan kopmuş olurlar tahminim

Geri
Üst Alt