GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 124

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
124/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezondan mumkun mertebi az topcu olmali 11de. Anolt nelson kerem desen beelki muslera tamam yeter cok bile geriye kalanlar yeni transfer olmali. Yunusuda yeni transfer sayiyorum. Yedekler de de en fazla 2-3 topcu, berkan gomis/cagne morutan baskada isim gelmiyor aklima. Geriye kalanlar dehlelenmeli. Bu kulup de isleri yok
+İşte şunu anlatamıyoruz. Geçen yılki kadroya takviye değil baştan aşağı değişim gerekiyor. Ha para yok vs yapamayız tamam ama bu takım takviyelerle bile düzelmez. Geçen senenin en iyisi kerem di daha biz ne anlatıyoz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardo futbol görüşümüz az çok aynı, kutuplaştığımız noktalar çok çok azdır bilirsin.

Cidden merak ediyorum neden bu kadar rahatsın.

Geçen sene küme düşmüyormuyduk biz yahu.

Mustafa sarp barış döneminden daha rezil top oynamadık mı ben mi yanlışım.
Ben söyleyeyim rakipler sınırsız oyun içi coin basarken sende aynı yola girip basarsan sonu 5 sene önce olur da ondan. Bugün 8e o 10a diğeri 6 milyon euro maaş verelim ne olacak hayali uygulanabilir mi evet uygulanır ancak bir tane şampiyon çikacak 2 takım da atıyorum 40 milyon euro harcadı yıllık maaş da 45 e çıktı 2..olanın götüne 80 milyon euro saplanacak.
2.olma ihtimaline göre kadro kurup minimum maliyetle maximum fayda saģlanıp transfer sonuna doğru premier ligden istenmeyen 2 topçu çekersin çark sağlanır.
En kötü durum senaryosunda ligde ilk 4e girip uefada yürüsen 20.milyon euroya kadar para kazanıyorsun.
Totalde girilecek maximum yük 20 milyon euro civarı olmalı maaş+bons.

Eğer ağır yüke girersek net olarak batarsın ve seneye bu isteklerin 10da birini bile isteyecek bütçe kalmaz.
Geçen sene neyse aynı şekilde ilerleyip düşük maaş orta seviye bons ile eksikleri giderip üzerine de premier ligden pasta süsü atmak gerek.

Ben söyleyeyim rakipler sınırsız oyun içi coin basarken sende aynı yola girip basarsan sonu 5 sene önce olur da ondan. Bugün 8e o 10a diğeri 6 milyon euro maaş verelim ne olacak hayali uygulanabilir mi evet uygulanır ancak bir tane şampiyon çikacak 2 takım da atıyorum 40 milyon euro harcadı yıllık maaş da 45 e çıktı 2..olanın götüne 80 milyon euro saplanacak.
2.olma ihtimaline göre kadro kurup minimum maliyetle maximum fayda saģlanıp transfer sonuna doğru premier ligden istenmeyen 2 topçu çekersin çark sağlanır.
En kötü durum senaryosunda ligde ilk 4e girip uefada yürüsen 20.milyon euroya kadar para kazanıyorsun.
Totalde girilecek maximum yük 20 milyon euro civarı olmalı maaş+bons.

Eğer ağır yüke girersek net olarak batarsın ve seneye bu isteklerin 10da birini bile isteyecek bütçe kalmaz.
Geçen sene neyse aynı şekilde ilerleyip düşük maaş orta seviye bons ile eksikleri giderip üzerine de premier ligden pasta süsü atmak gerek.
Tmm ona göre planlamanı yapıp ona göre transferlerini yapsaydın rengo, hala neyi bekliyorsun peki o zaman.

Git ucuza transfer yap, de ki biz küçülmeye gittik. Bundan sonra böyle yola devam edicez

Sadede gelirsek ekonomik özgürlüğümüz yok.

Bütçe yaratacak oyuncunu beklenenin 10 milyon altına gönderebildin.
Marcaoyu 25 civarına okutsan şuan 3 tane oyuncu çoktan çekmiştin ama olmuyor işte.

Buradan anlayacağımız ligi saldık ne olacak kafası yerine her transfer döneminde üstüne koyabilrcek oyuncuları hazır bulundurmamız lazım.
Morutan falan gibi riskler değil. Marcao-gedson gibi transferleri kaçırma yeter.

Morutan_Cicaldau_Taylan_Ömer_Aytaç_Diagne _Oğulcan filan hala idmanlarda Okan hocamda bunları görmek filan istiyor,söyleyeceklerim bu kadar.

Hocam dün kullanıcı adınız neydi
Screenshot_20220714-111632_Twitter.webp

Herşeyden geçtim artık gidenler olmadıkça bir hafta içinde 3 transfer lazım bize

Üçe beşe bakma artık al Carvalho ve J.Pedro'yu

Bu adamlar gelecek takıma daha uyum sağlayacak.

3. transfer ise sağ bek lazım bize.

Gidenlere göre Moha Diagne forvet alırız.

Ayrıca Morutani,Cica ,Aytaç ve Ömer takımdan gitmeli bunlar gidince yerlerine fırsat transferleri 21 yaş altı yabancı yapmalıyız. Emre'nin çalışmaları da vardır.

Sadede gelirsek ekonomik özgürlüğümüz yok.

Bütçe yaratacak oyuncunu beklenenin 10 milyon altına gönderebildin.
Marcaoyu 25 civarına okutsan şuan 3 tane oyuncu çoktan çekmiştin ama olmuyor işte.

Buradan anlayacağımız ligi saldık ne olacak kafası yerine her transfer döneminde üstüne koyabilrcek oyuncuları hazır bulundurmamız lazım.
Morutan falan gibi riskler değil. Marcao-gedson gibi transferleri kaçırma yeter.
Kurbaga giflerini özledin mi

Tmm ona göre planlamanı yapıp ona göre transferlerini yapsaydın rengo, hala neyi bekliyorsun peki o zaman.

Git ucuza transfer yap, de ki biz küçülmeye gittik. Bundan sonra böyle yola devam edicez
Bence kerem+marcao+nelssonu 50 civarına satıp üzerine de sponsordan gelecek güzel parayı(yıllik 10 falan) ekler ve net oyunculara yöneliriz diye baktık.
Önce istenilen tassakli hocalar çok para isteyip gelmedi. Üzerine marcaoyu sattigin para ortada ve son olarak okan ile geçiş dönemine girip komple alternatif kadroya yöneldik.

Şuan ise ne yapacağımızı bilmiyoruz. Elilimizi attığımız 2 milyon maaştan başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt