İyi de adam bizdeyken sakatlıktan oynamıyordu ve götünü kaldıramıyordu yani gidip sevillada iş disiplini ile maç kaçırmayacağını ön görerek mi yorum yapacaktık
yalnız fernando burada kendini o kadar salmıştıki... Adam sırf futbola dönebilmek için bizden az maaş alacağı halde sevillaya gitti orada 2-3 ay sonra toparladı fiziğini. Fernando sezonda ortalama 24 maç oynuyordu ligde kalanında sakattı yaniFernando burdayken yaşlı, bunun genci sakatlanmayani olsa falan yazılıyordu hey yavrum hey kaç yıl geçti adam hala Sevilla da döktürüyor. Buradan buranın futbol görüşü hakkında biraz ön bilgi edinebiliriz gibi
bjk maçlarını çıkar bomboş bir kariyer. gelen gideni geçiyordu os da.Bir de biz Fernandoya öyle orkestra şefliği yapabileceği bir ortam ayarlayamadik ki ? Bizdeki performansı sırf Sevillada iyi diye abartılıyor öyle ahım şahım bir top oynadi
Sami adam gittiğinden beri orta saha yol geçen hanı, ne diyorsun yabjk maçlarını çıkar bomboş bir kariyer. gelen gideni geçiyordu os da.

bjk maçlarını çıkar bomboş bir kariyer. gelen gideni geçiyordu os da.
Kieve gitmiyormuydu bu?
Fernando burdayken yaşlı, bunun genci sakatlanmayani olsa falan yazılıyordu hey yavrum hey kaç yıl geçti adam hala Sevilla da döktürüyor. Buradan buranın futbol görüşü hakkında biraz ön bilgi edinebiliriz gibi
o varken de çok farksız değildi.Sami adam gittiğinden beri orta saha yol geçen hanı, ne diyorsun ya![]()
o varken de çok farksız değildi.
Şarkıya Kahkaha Attım
Herif topçu zaten ama karakteri bozuk. ********************* göbek salmıştı bizde sevilladan teklif gelince fit oldu.İyi yer tutuyordu Allah için herifin topçu olduğu çok belli ama bizdeki hali öyle bir anlatılıyor ki sanırsın Melo
Öyle deme reis ben de yapıyom benim dışımdakiler olsun bariLaptopu arıza versin , internetsiz kalsın 4 gün , elektrik çalışması yüzünden rahat teknolojiye ulaşamasın şu editleri yapanlar