GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 150

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
150/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ali naci var ya ... 2 aydır solbakken + botheim fırsat duosu oldu diye başladın oralardan girdin buralardan çıktın ...

bu adamın kaynağı Cenk Ergün falansa inanmıyorum he hiç

dün Gökhan Dinç'in dediği "1 tane trasnferde Cenk Ergün dahil olmadı - oda Sergio Oliviera , ki oda kısa sürede imzalayıp kampta şuan"

Kaynağı Cenk Ergün olan hiç kimseye itibar etmeyeceğim - kanıtlayamayzı tabide - çünkü şu an Cenk Ergün ne yapar kulüpte / kampta... işi gücü yok cep telefonuyla takılıyordur 7/24 muhabirlerle - duyum başı 2.5k TL falan

illet oldum tüm GS muhabirlerine

burayada koyuyorum bu yorumumu - bizim camiadaki yönetici olmayan bir adam bile kriz zemini demek. Yok operasyonmuş oymuş buymuş bilmemne .... bıktım ya

Yerine bir çöp alıp parayı çöpe atacağız yine. Kaçıncı seferdir aynı olay. Edebiyatınıza ..., bu maliyetlere olmazmış. Bayram tatili yapmayıp 2 gün önce bitirseydin o zaman.
Pedro parayı basıp alınmalıdır ki basmışız belli ki italyanlar teklif var derken bunların hepsi yok diyordu yakında update gelir teklif yaptığımızı da çözerler .d

joao pedro gelir ya da gelmez.ama italyanlar son dk teklif yukselttiğimizide söyledi.bu ali naci vbleri niye 2 gun önceden gelip,bi de üstüne kendi fikirlerini yazıyolar.sanane lan alırsak alırız.para bizim değil mi

fb bu sezon şamp olacak, bizimkiler para harcamaz
images - 2022-07-14T160710.506.webp

Yerine bir çöp alacağız. 2 kişilik liste var zaten. Hep aynı olay. 2-3 gün önce bitirselermiş o zaman. Taraftar olarak çıkalım şu kafadan. Yöneticiler işi beceremeyip bu para etmez diyor. Ederine aldıkları adamda çöp oluyor.

Ben çöp demedim, 6-7M oyuncu olmadigini ilk burada adı yazildiginda da soylemistim. 4-5 verilip alinabilir, ki rakam dogruysa dedigim gibi de olmus. Fenerbahce o parayi veriyorsa hayirli olsun.

yaw italyada 3 senede 60 gole katkı verip milli takıma kadar yükselen herif burada teneke mi bağlayacak ? son 3 4 sezonda 3000 4000dk oynamış bir de bitik falan desen öyle bir durum da yok
sırf bu ali cengiz oyunları yuzunden kimi alırlarsa bi bok olmayacak,izleyecekleri yine Galatasaray sampiyonluğu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt