Adamın soyadı ilginç kısaltınca küfür oluyor sövdün sandımPiccioli işte niye editlemişler ki adamın soyadının kısaltmasını yazdım

Adamın soyadı ilginç kısaltınca küfür oluyor sövdün sandımPiccioli işte niye editlemişler ki adamın soyadının kısaltmasını yazdım

Daha iyi ya bunlar daha zengindir bozokla akaydın hediye etmek zor olmamalı beittifakdan ayrildik , arabam.com oldu ana sponsor![]()
Ordaki mevzu para değildi. Napsan alamazdın Vedat'ı.Vedatta 1 milyonun hesabını yapıp da gecikerek kaptıran yönetim sakat falcaoyu getirip totalde 15m eurodan fazla parayı çöpe atmıştı.
Hem o sezon şampiyonluktan olduk, hem 15m euro gitti hem de Vedattan kar ettiler
Sakat falcaoyu istemedin yani o dönem ? Falcao mu Vedat mı deseydik sana Vedat derdin yani ?Vedatta 1 milyonun hesabını yapıp da gecikerek kaptıran yönetim sakat falcaoyu getirip totalde 15m eurodan fazla parayı çöpe atmıştı.
Hem o sezon şampiyonluktan olduk, hem 15m euro gitti hem de Vedattan kar ettiler
Evet . Bakasetas berat vb de dahilOrdaki mevzu para değildi. Napsan alamazdın Vedat'ı.
500 bin TL olmasi lazimFenerbahçe'nin yabancı kadrosuna yazamayacağı düşünülen isimlerin maliyetleri :
Bonservislerine ödenen rakamlar :
- Lemos : 1.5 mil. €
- Tisserand : 4 mil. €
- Gustavo : 6 mil. €
- Max Meyer : 3 mil. €
- Pelkas : 2.2 mil. €
- Samatta : 6 mil. €
Düz koşu yaparak alacakları maaşlar :
- Caulker : 1 mil. €
- Luiz Gustavo : 3.5 mil. €
- Samatta : 2.7 mil. €
- Tisserand : 1.8 mil. €
- Lemos : 850 bin €
- Max Meyer : 800 bin €
- Pelkas : 1.2 mil. €
Üstelik kişi başı 500 bin Euro'dan ceza da ödenecek. (3.5 mil. €)
3.5 maaş istiyor diyollaPlea için BMG 5 kağıt istiyorsa alalım yav.
Çok uçuk bir Maas teklifi almazsa Nice ye dönüp eski hocasi Favre ile çalismak ister bence.Plea için BMG 5 kağıt istiyorsa alalım yav.
@Ibrahim ÖzverenBu arada sayfaları okuyordum. Konyaspor Transfer Nöbeti başlığına dönmüş burası.