Sami Karakoç
İmparator
torino son bir şarkı
Hepimize sövmüş oğlumahmet ustanın küfür ettiği herkese bundan sonra hakan motz da edecekmiş
--spor gecesi
@Ahmet Usta diyorlarKim etti lan bana küfür
GscimbomMobile
en azından şu astrologlar sussa.ben hamza hamzaoglu geldiği sezon bile sustum.2018'de sustum,2019'da sustum.yeter yav.ben bile temkinliyim sonuc belli olsa da az çok

dediğin gibi olabilir üstat fakat bu durum bizim için kötü biraz gözden düşmüşler oralara gider artık, zaten marka değeri olarak farkımız kalmadı.aynen. fakat bana surpriz olmadi sevgili furkan.
italyan ve portekiz ,ingiliz ,alman menseli bu tur kalburustu yildizlarin major lige gecis yapmasi konusu.
bunda en buyuk nuans ; orada bulunan ayni mense nufus dolayli buyuk bir istek mevcut olmasi.
bu da kuluplerin bu baglamda atilim yapmasina kapi acti. izlenme odakli vb gibi detaylardan dolayi. gozlemledigim.
sana da etti avel herif@Ahmet Usta diyorlar
Webex olduğu yönünde çok ciddi iddialar var.Bana gelen bilgi Facetime değil Zoom görüşmesi yapıldığı
Ahmetim yapmazsana da etti avel herif
Nerdeyse her ismi söylediler duyumcular ya. Uzayıp giden süreçten dolayı yönetime tepki olarak geri dönecek bu işin sonu.Bu yönetimin en güzel yanı bütün duyumcuları hoplattı. Bunlar isim bile verse alamazlar Kap gelse bile inanmayın ki onuda gördük zamanında. Şu an Allah’a emanet gidiyoruz bakalım ..
Mecidiyeköydeki oteliyleeeeee ilerideeeee Rivasıylaaaaa sağ kanattaaaaa Adasıylaaaaaa yürüyoruz şampiyonluğa...Transferden daha önemli galatasaray adası var
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz bunu biryerden hatırlıyoruz sanki geçen senelerde böyle bişey vardıyönetim strateji değiştirmiş. basına artık isim sızdırılmayacakmış. gueye pedro transferlerinden sonra bu kararı almışlar
bu sezon sampiyon olma ihtimalimiz cok yuksekSergen sen ne anlatıyon abim
Severim seni Sergen takma herşeyi kafaya