GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 377

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
377/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pedro rezilliginden sonra transfer beklentimi şahsi olarak komple düşürdüm yedigimiz kazıkları şayet yemeseydık

irfan ve gedson ile ortasahamız hazırdı simdi onlara vermedıgımız paranın min.2 katını harcayacaz

yalı çocugu parayı basıyor alıyor helal olsun futboldan anlasa çoktan şampiyon olurdu zaten

transfer parayla yapılır çingene pazarlıgına girersen rezil olursun fb bütün kombineleri sattı çok merak ediyorum kaç kör alacak bizim kombineleri

özetle umut ve beklentiyi en aza düşürün derim pedro konusunda büyük rezil olduk para yaş maş hikaye.

Harit ile evander beraber almak için uğraşıyor yazmış Nevzat gazeteye. Orta saha çok garip olur iyi bir 6 almak şart olur. Ha ikisini de alamazlar o ayrı zaten.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haritleri batsın onların sokacaklar bu kazığı bir tarafımıza gerçi bunlar o kazığı sokmayı bile beceremezler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harit özel bi oyuncu görüntüsü veriyor ve direkt ileriyi düşünen çalım yeteneği müthiş ,zeki bi oyuncu,bunun mental sorunu mu var acaba,ya da bağ kuracak kendini evinde hissedecek bi takıma ve taraftarına mı iytiyacı var bilmiyorum.sanki mutlu ve huzurlu olacağı ,yani florya havasını tadması gibi bi yere ihtiyacı var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam gerizekalı renktaş sorunu o ciddi ciddi gerizekalı tek bildiği şey 11 kişiyi de geçebilir miyim acaba topu alınca bir planı yok pas vermez şut çekmez Belhanda 10 tane harit ederdi zeki ve iyi bir pasördu ona neler yaptık Harit intihar eder baskıdan

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kişisel servette Çebi ile Koç kapışır

Erden de yakın onlara. Dursun über zengin değil.
Zengin olsa bile bence asıl önemli olan harcamak istiyor mu Galatasaray için parasını adam otel yapmıştı bir önceki dönem biraz para verdi onun için dava açtı bize şimdi yine başkan oldu garip gerçekten bu camia son 4-5 senedir garip bir yönetim biçimene sahip hiç bir şey düzgün gitmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt