Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Erden ve dursun baya zenginler ama bence ikiside pinti adamlar şovu seviyorlar sadece basıp parayı adam alıcak tipler değiller ufak tefek transferlerde konuşurlar ancaANÇ mi daha zengindir yoksa DÖ ve ET mi?
Erden ve dursun baya zenginler ama bence ikiside pinti adamlar şovu seviyorlar sadece basıp parayı adam alıcak tipler değiller ufak tefek transferlerde konuşurlar ancaANÇ mi daha zengindir yoksa DÖ ve ET mi?
Ne kadar problemli adam varsa toplamisin renktas. Bunlar bu takımı ayağa kaldiramaz.Harit Evander aboubakar Diawara alalım yabancı transfer iyi olur
ANÇ galiba şirket değeri 800 milyon dolar diyorlardıANÇ mi daha zengindir yoksa DÖ ve ET mi?
Anc manyak zenginANÇ mi daha zengindir yoksa DÖ ve ET mi?
Suanki şartlar da transfer de bu kadar geç kaldılar daha iyi isimler zor gelir diye düşünüyorum o yüzden suanki geçen isimler den bu kadarı çıktıNe kadar problemli adam varsa toplamisin renktas. Bunlar bu takımı ayağa kaldiramaz.
Haritleri batsın onların sokacaklar bu kazığı bir tarafımıza gerçi bunlar o kazığı sokmayı bile beceremezlerHarit ile evander beraber almak için uğraşıyor yazmış Nevzat gazeteye. Orta saha çok garip olur iyi bir 6 almak şart olur. Ha ikisini de alamazlar o ayrı zaten.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adam gerizekalı renktaş sorunu o ciddi ciddi gerizekalı tek bildiği şey 11 kişiyi de geçebilir miyim acaba topu alınca bir planı yok pas vermez şut çekmez Belhanda 10 tane harit ederdi zeki ve iyi bir pasördu ona neler yaptık Harit intihar eder baskıdanHarit özel bi oyuncu görüntüsü veriyor ve direkt ileriyi düşünen çalım yeteneği müthiş ,zeki bi oyuncu,bunun mental sorunu mu var acaba,ya da bağ kuracak kendini evinde hissedecek bi takıma ve taraftarına mı iytiyacı var bilmiyorum.sanki mutlu ve huzurlu olacağı ,yani florya havasını tadması gibi bi yere ihtiyacı var.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ANÇ mi daha zengindir yoksa DÖ ve ET mi?
Çebiyi ben sıradan bir iş adamı sanıyordumKişisel servette Çebi ile Koç kapışır
Erden de yakın onlara. Dursun über zengin değil.
Pedro diyecektim telden yazınca böyle oluyor renktaşPetrol derken? FAGS?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bende capsiz biri saniyodumÇebiyi ben sıradan bir iş adamı sanıyordum
Zengin olsa bile bence asıl önemli olan harcamak istiyor mu Galatasaray için parasını adam otel yapmıştı bir önceki dönem biraz para verdi onun için dava açtı bize şimdi yine başkan oldu garip gerçekten bu camia son 4-5 senedir garip bir yönetim biçimene sahip hiç bir şey düzgün gitmiyor.Kişisel servette Çebi ile Koç kapışır
Erden de yakın onlara. Dursun über zengin değil.