GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 380

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,2K
Sayfa
380/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca gururlu adam ezik bir karakter değil istifa eder çünkü ihaleyi ona yikacaklar günahsız yere transfer yapmadıkları senaryo da kimse dinlemez transfer olmuş olmamış eleştirir ıslıklar hocayı bence o da bu durumun farkında Eylül ayında istifa ederse bana sürpriz olmaz yok etmez çöp kadroyla devam ederse elindeki büyük fırsatı da çöpe atar günahı olsun olmasın teneke bağlar taraftar arkasından

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Al Diagne'yi ver Balotelli'yi haberleri düştü. Diagne + 2 milyon olabilir diyorlar. Maaş için de paylaşılır yazmış bir haberde. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Gueye 3.5 milyon euro maas 2 milyonda imza parasi veririm 3 senelik maliyeti Cicaldaudan 4 5 milyon euro fazla oluyor. Bu adam seni rakiplerinin 3 adim onune koyar. 4 5 tane mac kazandirsa aradaki fark gidiyor zaten. Coplere para dokerken hic acimiyoruz boyle adamlara para hesabi yapiyoruz.

Gueye seni sampiyon yapar tekrar soyluyorum. Diawara falan adamin tek ozelligi kesici olmasi. Gueye 60 metreye teslim paslar atiyor.

Selcuk Melo olmasa biz o donem basarili olabilir miydik? Orta saha takimin kalbidir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Kadro kalitesi herseydir gerisi hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt