GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 409

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,9K
Sayfa
409/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle kanat rotasyonumuz:

- Kerem (sol)
- Yunus (sag)
- Kilinc (sag)
- BAY (sol)

bir de gidecekleri kesin olan, gitmeseler bile faydalanamayacagimiz Sekidika ve Ogulcan var. BAY sans bulsun isterim ama kiralik gidip duzenli oynamasini tercih ederim. Kerem'i zorlayacak bir sol kanat bulmamiz sart bence, U-21 kontenjanindan da bir sag kanat ayarlayalim scout transferi

Diagne kaziginin girmesine sebep olan:

- Olunce badem gozlu olan Mustafa Cengiz'e
- Transfer sihirbazligiyla bizi mest eden Magiruscu Apo'ya
- Yaptirdigi transferlerin kalitesiyle nam salmis F.T.'ye
- Alan Carvalho'ya otelde kufur olayini yasatan menajere
- 9 aylik tarama yapip santrafor bulamayan scout ekibine
- Arabistan'a kitleyip bonservis alacagimiz menajer dumenini bozan FIFA'ya
- Sezonu sampiyon kapatip Diagne'nin rekor kirmasina ragmen yazin birinci gununden cop ceken M.C. yonetimine

buradan tesekkurlerimi sunuyorum.
Mustafa Cengiz, Aysal'dan sonra gelmiş en iyi başkandır. Çok emeği vardır. Tek hatası FT'ye fazla güvenmektedir.
Diagne'ye çöp muamelesi yapan taraftarın yani bizim de suçumuz var.
Scout ekibinin kabahatinin olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka oyuncu önermişlerdir. FT beğenmemiştir ya da Albayrak alamamıştır.

Serefsiz Club Brugge ins batarsiniz ahlaksiz pustlar, yatirimimizi pic ettiler. Gerci o donem 8m falan teklif vardi biz salmamistik yine bizim sucumuz oluyor :asd: neyse
8 m euro teklif varsa niye kiraladık

evet bu arada brugge şerefsizlik yaptı oyuncu değer kaybına uğradı, bunu niye göz ardı ediyorsun anlamadım. üstelik kendin de yazmışsın aynı şeyi, inadına oynatmadılar diyerekten, hatta destekler babında like attım şimdi tiye alır gibi gülüyorsun.
O donem Anderlecht'e gitseydi banko oynar kariyeri kurtulurdu. Brugge'da oynadiginda baya gol atmisti inadina oynatmadilar penalti meselesinden sonra

brugge serüveni diagne'nin bizdeki kariyerini baştan sona etkileyen ana sebeblerden biri oldu.

Geçen sene transferler edilen oyuncular Alparslan - Aytaç - Morutan - Cicaldau - Nelson - Boey - PVA - Berkan ve adını unuttuğum portekizden gelen genç önlibero. Bunlardan sadece PVA ve Nelson ilk 11 de oynayabilir. Diğerlerinin ayrılması pek çok kişiyi üzmez aksine mutlu bile edebilir. İşte geçen sene yapılan transferlerin özeti. Kimse diyet ödemedi taraftardan başka, herkes mutlu hayatına devam ediyor. YAZIK!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt