Emrah Duvar
Taçsız Kral
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet ama iste 6 - 8 yaziyorlardi. 3 - 4 milyon verilecekse degmez gibi veya Berkan'i sadece 6'nin yedegi olarak dusunuyorlardir.önlibero değil bu zaten. Gedson tipinde bi şey
Yunan ligiO zaman olmamalı bize net bir 6 gerekiyor bence savunması iyi olan.
Bu murat Sancaka kufur etsem beni buldurtup vurdurma durumu var midir?
Yav Fredrik Midtsjø'dan bahsedildiğin anlamadım ki.Labrador.
Kendi öyle telaffuz etmişti adını. Yanlış olabilirim.
önlibero ve 10 numaradan bağımsız böyle oyuncu da lazım bize sanki.Evet ama iste 6 - 8 yaziyorlardi. 3 - 4 milyon verilecekse degmez gibi veya Berkan'i sadece 6'nin yedegi olarak dusunuyorlardir.
Bence bizim Yunan ligine gitmemiz lazim. Orada mutlaka 6 numaralar bulunur veya Ukrayna takinlari
onun alman olan ortasahası demmeyi alacagız sanırımkarlheinz riedle gibi bir forvet istiyoruz
tank paleti üstüne yaparBu murat Sancaka kufur etsem beni buldurtup vurdurma durumu var midir?
@Enis Savar darlama yav adamı. Tüm foruma sövüp inzivaya çekildi işte.Arkadaki telefonlu @Enis Savar samiyi bu şekil yakın takipte darlıyor![]()
10,250demme 17 milyon euroya transfer olmuş 2020 ocakta leipzigden.fırsat transferi gibi,kaliteli adamdır napoliye gittiyse
Bence 6 numaranin yedegi daha onemli. Yeni gelen 5 mac dahi kacirsa Taylan ile -15 yapma ihtimalimiz var.önlibero ve 10 numaradan bağımsız böyle oyuncu da lazım bize sanki.
Sen tekirdağda değilmiydinBu murat Sancaka kufur etsem beni buldurtup vurdurma durumu var midir?
yo demme iyi topçu gibi. ftbol cehaletine verelimisimler gittikçe ivme kaybediyor.. az kaldı curcunaya..