GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 436

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,6K
Sayfa
436/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting Lizbon'un yollamak istedigi oyuncular:

- Ruben Vinagre
- Jovane Cabral
- Islam Slimani
- Rodrigo Battaglia
- Idrissa Doumbia
- Renan Ribeiro
- Andraz Sporar

Kaynak: O Jogo

Ulan bunlarin hicbiri is yapmaz mi ya.

Ohaaa tam aradigimiz adam. Yanlislikla dogru isi yapmis oluruz Pedro'yu falan unutturur

Edit: Haberlere baktim Brezilya'ya gitmek istiyomus. Abv
Botafogo demişler, para verebileceklerini sanmıyorum. Brezilya'ya gider mi emin değilim. Eğer Brezilya istiyorsa bile Flamengo-Palmeiras gibi bir takıma gitmek ister herhalde. Oyuncu Sporting altyapılı zaten.

Real'e gidenin aklına tüküreyim. Yüksek para yatırmadıkları sürece gençleri sallamıyorlar. Para verdiklerini de napıp edip oynatıyorlar.
Genc yetenek olarak boyle asiri buyuk kulupler icinde gidilecek yerler icinde tek mantikli yer Chelsea bence bunu kac defa kanitladilar. Oynatmasalar bile en ust seviyeye en iyi orasi hazirliyor yani.
Botafogo demişler, para verebileceklerini sanmıyorum. Brezilya'ya gider mi emin değilim. Eğer Brezilya istiyorsa bile Flamengo-Palmeiras gibi bir takıma gitmek ister herhalde. Oyuncu Sporting altyapılı zaten.
Evet ben de gordum ayni haberleri ama Botafogo haberlerini yapan gazete Botafogolularin gazetesi zaten sanirsam. 20m gibi bir bonservis zikretmisler de Araplar kopruleri yakan oyunculari ucuza salabiliyor. Botafogo'nun parasi da yetmez zaten ayni gazetede soyle bir haber de var: Neden her Botafogo transfer hikayesi pembe diziye donusuyor? Herifler bizimle benzer vaziyette galiba :asd: Neyse firsat transferi olabilir Avrupa'da alacagindan fazla maas veririz de bizi ister mi emin degilim. Keske olsa o kadar iyi olur ki. Zor durumda kanatlarda da oynar

Kötü bir şey yazmak istemiyorum ama Marcao'nun kampa gitmemesi elimizi kolumuzu bağladı. Ne savunma hattı, ne orta saha, ne de forvet var şu an.
%100

Ne yapıp edip kampa getirip 1 maç oynatmalıydık.

Kampa gelmeyince direkt Sevilla'da algısı oluştu; büyük hataydı o blöfü yemek.
Saglik testine girip foto atmisti satmadan biraz daha beklesek illa kampa gelmeyecek miydi. Ceza yemez miydi kontrat yukumluluklerini yerine getirmese? Bence biz bu adamin maasini aksattik o da bunu belgeleyip bize santaj yapti ondan zorla getiremedik ama oyle bir sey yoksa buyuk acemilik tabii ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt