Okan Mason
Büyük Kaptan
alanyada izledinmi geçen sene sahada boş boş dolaşıp ceza sahasında posyon kovalıyodu
Bizim macda izledim sadece, bildigin iniestaydi herif
alanyada izledinmi geçen sene sahada boş boş dolaşıp ceza sahasında posyon kovalıyodu
İzlemiyorum ama bu da bizi keriz sanıyor. Bizim bir kanata daha ihtiyacımız var, gitti eldeki kanatı sattı. Transfer haberi verin geçin Haluk Bey. Futbol yorumlamayın. Formsuzluk diye bir şey de var üstelik. 3’e 5’e satacakmışız, bak bak bak.
Gündem yaniyor
İzlemiyorum ama bu da bizi keriz sanıyor. Bizim bir kanata daha ihtiyacımız var, gitti eldeki kanatı sattı. Transfer haberi verin geçin Haluk Bey. Futbol yorumlamayın. Formsuzluk diye bir şey de var üstelik. 3’e 5’e satacakmışız, bak bak bak.
Ali koça kızıyordum ekmeğiyle oynadığı için ama az bile yapmışHaluk ve Gokhan
kaostan beslenen, yalanci kopekler.
Izlemeyin.
Kerem?Ben hiç beğenmedim çok saçma toplar kaybediyor. Oyununu olgunlaştırması lazım.
Sergio?Bu adamın en iyi özelliği duran toplarken bugün hep diğerleri geçti bir de sanki.
Benimbu kafa kimin
anlaştık bizKerem?
Sergio?
Sanirim aranizda yanlis anlasilma var
Tezlerimin yayilmasi hosuma gitti