Soares ve Pablo Marí paketi bekliyorum.
Sami'nin arazi olduğu günde transfer bombalarının patlaması hakkında yorumun50 60 k dolarla olacak iş mi lan?

Cédric Soares - Oyuncu profili 22/23Arsınılda oynuyor

Seferovic gecen sezon sakatliktan dolayi 29 mac kacirmis ama 18/19, 19/20 ve 20/21 sezonlarinda sakatliktan sadece 10 mac kacirmis adami niye kronik yaptiniz anlamadim.
Sami Karacock içimizde yaradır.Sami'nin arazi olduğu günde transfer bombalarının patlaması hakkında yorumun![]()
hatirladigim kadariyla bu adam baya defansif biriydi veya portekiz milli takiminda özellikle öyle oynatiliyordu. omar, boey, yedlin vs. ivir zivir gibi fiyasko olmasin.
asıl tutacak olan hamza değil.berk kızıldemir,halim ayaz vsHakli gururnu yaşa sergen. Bu evladin iyi cilacak gibi. 50tane den 2-3 tane tutturdun
Hiç kimsekimler geldi beyler son 2 saat özet
Yav cosma hemen. Hele bi hamza oynamaya baslasinasıl tutacak olan hamza değil.berk kızıldemir,halim ayaz vs
Her şeye bu kadar yakın olup dokunamamak çok yordu yav. :3838:Birçok kaynak satın alma opsiyonlu şekilde transferinin bitmeye yakın olduğunu söylüyor renktaş.
Ben bjk li mi olduğunu soruyorum sadece.Iyide jkliler GS haberi veremiyormu?
Diawara var ona yakın. Verelim mi volkan beyDiarra isimli 6 numara istiyorum kötü cikma ihtimali sifir
kral nevzat'in attigi twit biraz gaza getirdi. beklemedeyiz vasfi babakimler geldi beyler son 2 saat özet
Mitço veya bakayoko keşke onana olsaydı.bakayoko ya da onana ortasaha bence