Suat Kara
Parçalı Üye
bu nasıl maaş ya
bu oyuncuya mesafeliyim daha once dedigim gibi.
ne yazsak bos .
bu nasıl maaş ya
Bakayoko ya ne dersin reisbu oyuncuya mesafeliyim daha once dedigim gibi.
ne yazsak bos .
Tottenhamla falan geçiyodu bi ara ismi, veronada da iyiydi sanırım yani çok zor. 15ten aşağı bırakmaz fioSofyan Amrabati alsak ya keske salarlarmi bize
cok zor.Sofyan Amrabati alsak ya keske salarlarmi bize
Uribeyi bırakmaz mı porto üstat, porto satamayacağını anladığı topçuları kolayca elden çıkaran bi kılüp, uribenin de yaş 31 1 sezon sözleşmesi kalmış. Bence tam aradığımız ön libero kendisi, sergio ile uyumu da malumcok zor.
fio, kendisini ,sayet blof degilse(bizzat acikladilar) torreira dan ziyade sofyan'i o bolge de oncelikli dusunecegiz.vb.
minvalinde bir aciklama yapti gecen gunlerde. konuya dair yorumum mevcut cok eski sayfalarda.
Bayiliyorlar ya. Sergio icin forumlarini falan tararken denk geldim o kadar bayiliyorlar ki herife efsaneleri gibi bir sey. Porto'nun Melo'su falan herhaldeUribeyi bırakmaz mı porto üstat, porto satamayacağını anladığı topçuları kolayca elden çıkaran bi kılüp, uribenin de yaş 31 1 sezon sözleşmesi kalmış. Bence tam aradığımız ön libero kendisi, sergio ile uyumu da malum
Yürübe olarak revize edelim adını gelirse.Uribeyi bırakmaz mı porto üstat, porto satamayacağını anladığı topçuları kolayca elden çıkaran bi kılüp, uribenin de yaş 31 1 sezon sözleşmesi kalmış. Bence tam aradığımız ön libero kendisi, sergio ile uyumu da malum
Gecen sene veronaya kiraya vermisler bu senede bize yollasinlar olurlermi bize cuk otururcok zor.
fio, kendisini ,sayet blof degilse(bizzat acikladilar) torreira dan ziyade sofyan'i o bolge de oncelikli dusunecegiz.vb.
minvalinde bir aciklama yapti gecen gunlerde. konuya dair yorumum mevcut cok eski sayfalarda.
Yok oyle bir sey yaGecen sene veronaya kiraya vermisler bu senede bize yollasinlar olurlermi bize cuk oturur
Kendisi fanı olunacak bi topçu gerçekten, müthiş adamBayiliyorlar ya. Sergio icin forumlarini falan tararken denk geldim o kadar bayiliyorlar ki herife efsaneleri gibi bir sey. Porto'nun Melo'su falan herhalde
O devre arası yazılanlardan.Aliou Dieng noldu
Izlemedim reis ama oyle duruyor. Yaninda kim varsa isildiyor Vitinha'yi da tasimis. Biz mal gibi saldik Melo'yu hala oynuyodu simdi yedekten falan. Buldun mu salmicanKendisi fanı olunacak bi topçu gerçekten, müthiş adam