Faruk Özkul
Büyük Kaptan
Ulan haluk cok uyaniksin, yayin basinda 1 2 aciklayacagiz dedi. Bitane de kaldi.
Ulan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.
Yeter bu kadar, cinnet geçireceğim.
Ismi sir gibi saklaniyor Abi kimse bilmiyorDiğer isim kimmiş ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene gitti zannettim benAdam 5 yil benfica da oynamis realde mi oynayacakti
Murat Rabbim şifa ve sabır versin. Gece gece İnan çok üzüldümUlan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.
geçmiş olsun üstad şifa dilerimUlan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Ona kaldimi hamza da isik vermedi bugün.linç yemeyeceksem hazırlık maçında ali turap ı beğenmedim omarın alternatifi pek olacağını zannetmiyorum o ışığı ben pek göremedim kesinlikle kiraya verilmeli gençlerden sadece hamza ve emin ikinci kampı görür.
ahmet usta varİlerleyen saatlerde bir baskın daha olabilirmiş. Bir tane duyumcu bulunda Spaces ile tahtlarından edelim şunların.
Öyle ya da böyle görünen şu ki Kim 17 milyon euro Marcao 12 milyon euro. Her şekilde bitik bir kulübüz. Ne alışta ne satışta bir halt yiyebiliyoruz.Ne yapmışta 16 veriyorlar adama ya. Süper lig performansına kimse vermez o paraları. Hülle olur anca.
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsunUlan doktora saldıran, polise saldıran yaratıkların videolarını izledim, çeşitli ülkelerin ayaklanmalarını izledim, maaş ayın 1inde yatması gerekiyordu, yatırmadılar daha ona canım sıkkın, atama yapılacaktı yapmadılar ona bozuğum, bu sene transferde yüzümüz güler diye düşündüm, en kanser edici transfer sezonu oluyor, annemin kemoterapiden dolayı saç dökülmesi başladı o zaten başlı başına yıkım, çok bunaldım yahu.

Derin GS'yi bulaştırmayalım.ahmet usta var