Halil Dervişoğlu'nu hatırlatan bir transfer.pedro geliyor öyle algıladım durumu h.o.
Halil Dervişoğlu'nu hatırlatan bir transfer.pedro geliyor öyle algıladım durumu h.o.

Bu pedro bu kadar iyi mi cidden?Pedro alınmazsa, fener alırsa demiyorum, alınmazsa ağır sover ve bu sene lig falan izlemem. Niye kendime eziyet edeceğim ya. Mazoşist miyim?
Taliscaya döndü iş. Gizli plan ortaya cikacakPEDRO GIDIYORSA cigerimizi ancak talisca, dybala ayarinda bir transfer sogutur
Bu kadroyla ilk 10'a girersek op de başına koy ne şampiyonluğu yaherkes rahat olsun. kendimi bildim bileli hani şu feyyazın gol kralı olduğu sezonlardan beri 32-33 senedir ligi takip ederim. her sezon öncesi biz transferde zayıf kalırız fener transfer şampiyonu olur sonradan babayı alır. bu yıl da öyle olacak.
büyük konuşup post attım götümde patlar inşpedro geliyor öyle algıladım durumu h.o.
Pedro>talisca. Talisca yavsak ve gereksiz pahalı bir oyuncu. Bjk eskisi oyuncu bizde iş yapmaz. Birisi İtalya'da estiriyor diğeri arabistandaof cimbomummmmm al su taliscayı ya,ne ugrasıyoruz joao pedroyla falan.direkt taliscaya gömek parayı
değerli kardeşim bu mantık çok sağlıklı değil bana kalırsa. o zaman 8 yıldır cagliaride oynayan adamdaki potansiyeli kimse görmedi mi de adamı kimse alamadı diye bakmak lazım. sonuçta italya ligi danimarka ligine göre çok daha popüler. bir futbolcunun büyük bir avrupa kulübüne kapağı atamamasının onun pek de kötü futbolcu olduğunu göstermeyeceği kanaatindeyim. başka etkenler de olabilirRenktaş Evander bu kadar iyi olsa sana bırakmazlar yav. Oyuncu gelmiş 24 yaşına bir biz mi potansiyelinin farkına vardık bir de hücum oyuncusu bu. Senin dediğin Brezilya liginden 24-26 yaşında 5m oyuncu alıp bu oyuncu çok iyi çıkacak demeye benzer. Bu gibi liglerden belli bir yaşını geçmiş oyuncuya yüksek bonservis verilmez. Kaç takım patladı böyle.
Madem Pedro'nun maliyeti yüksek o zaman gideceksin Nwakeme, Visca gibi bizim lige geldiği zamanki ucuzlukta adam bulacaksın, hiç değilse adamlar ucuz patlarsa zararın az olur. Pedro gibi direk katkı verecek adam yerine sırf 24 yaşında diye danimarka liginden kaç senedir çıkmayan adama 8-10m bayılmak salaklıktır geçen seneden akıllanılmadı mı?
Biz Pedro'yu 10 no olarak kullanacaktık. Evander'i de 10 olarak düşünüyoruz sanırım ben Evander'i o bahsedilen fiyatlara asla gitmem mesela mesela Harit'te 10 no alternatiflerinden biri sanırım. Pedro olmuyorsa Bajrami iyi olurdu mesela biraz farklı tarzlarda olsalarda.Evander bence de çok kaliteli futbolcu ama Pedro'nun alternatifi değil kesinlikle. Pedro yerine benzer bir profil ile adımız geçse zaten bu kadar isyan çıkmayacak, alternatifi ya da daha iyisi hazır diyecek taraftar ama öyle bir isim olmadığı için problem çıkıyor. Evander'in de burada neden sevilmediğini, çöp ilan edildiğini anlamış değilim, kumaşı çok sağlam birisi.