Tostos abim emenikenin intikamını alıyo passat dimarziyoyla
bu postla transferi lehimize döndürdüm. hep diyorum forumun en uğursuzlarında ilk2yi zorlarım rahatça ama mimlenmediğim için kimse farkında değil.yaw herif can bartu forması giyecek 1 saat sonra ne menajer haberi
onu da bilyorum ama transfer işlerinde fena değil gibi.aldıalrsa aldılar zaten,yapcak bişey yokbu geçen jesusa da yalan demişti
Eğer gerçekten uydurma haber ise menajeri nereden vuracağını iyi biliyor. Bir de yarın görüşme haberleri vardı. Benim asıl korkum biz Pedro'yu fahiş paralara aldık ve tepki minimum olsun diye böyle bir haber çıkartılma olasılığı. Yoksa yabancı oyuncuya alternatif illa bulursun tarzı biraz farklı olur falan.bu hesap yönetimin kullandığı bir şey mi acaba bazen merak ediyorum.
Tutturdukları 1 tane haber yok Türkiye için değerli bir haber kaynağı değil kesinlikle katılıyorumDi marzio tier 5 olsun bu kadar gevşek bir adam olamaz.
rezilliği takacak durumda mıyız gerçektenpedroyu fenere kaptırırsak büyük rezillik olur
aynen en dogru yorum bu sanırım.maliyetde önemliFener 2 milyon daha bulsa Arao yerine Carvalho'ya giderdi hiç ihtiyaç olmayan bir yere bu kadar bonservis vermeleri mantıklı değil. Yalnız bu paralara geliyorsa bizde almayalım.
yani işin matematiğini hesabını sahadaki ürünün vereceğine görede düşünmek lazım açıkçası. Ama öyle bir hamle ise taraftarı delirtmek tamamen kendi ayağına sıkmak demek.Eğer gerçekten uydurma haber ise menajeri nereden vuracağını iyi biliyor. Bir de yarın görüşme haberleri vardı. Benim asıl korkum biz Pedro'yu fahiş paralara aldık ve tepki minimum olsun diye böyle bir haber çıkartılma olasılığı. Yoksa yabancı oyuncuya alternatif illa bulursun tarzı biraz farklı olur falan.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi