GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 45

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,2K
Sayfa
45/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maaşı problem değil tr kulupleri için ama betis yüksek bonservis istiyor. 9myi kimse vermez carvalho için. sözleşme uzatmayı umdukları için bu fiyatı cekiyorlar bence
Muhtemelen öyle ama iyi bir maaş öneriseydi bir şekilde oyuncu ve temsilcisi kulübü bağlardı diye düşünüyorum. Yoksa buradan kimse Betis'e 8m€ vermez. Ben hala diğer isimlere göre bize transferini daha olası görüyorum onun.

İstifa olayi dogru mu acaba

Haluk da yönetim karıştı zamani gelince aciklayacagim fln diyordu bu olay demek ki

Daha geleli 1 ay olmusken bu tarz tatsizliklar yasaniyorsa bu seneden de keselim ümidimizi
Zaten son dakika oluşturulmuş toplama yönetimden bu beklenirdi her sene aynı senaryoyu izliyoruz bu kadar insan kaynağının içinde basiretsiz beceriksiz insanlar nasıl yönetici oluyor anlamiyorum eşref bey seçilse en azından beklentimiz olmazdı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fabrizio kaynak olarak Di Marzio'yu göstermiş zaten. Di Marzio elit seviye olabilir ama zaman zaman yurt dışı transferlerde patladığı oluyor. Tier konusunda da belirtmiştim. Pedro transferinden bağımsız olarak söylüyorum, her söylediğine resmi açıklama gözüyle bakılmaması gereken bir isim.
haberin kaynağı di marzo ise yalan olabilir o zaman, romanodan görünce elim ayağım boşaldı.

İnanılmaz kötü yönetiliyoruz

Mustafa Cengiz’in hastalığından sonra başlayan süreçten bugüne kadar bu kulübün bu kadar rezil yönetimlerle ayakta kalması mucizedir

O süreçten bugüne kadar her günümüz rezalet her anımız skandal nasıl hala ayakta kaldık anlamak güç bu sene 13.lüğün bile gerisinde kalabiliriz mucize değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa cengiz ve önceside çok kötüydü.
Aralarında bir fark göremiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konudan dolaylı fakat bağımsız söylüyorum fener 6.5 vermiş iyi ki almamışız görüşüne ;

Para harcamadan bu ligte şampiyon olamazsın günümüz piyasası için de 6.5 herhangi bir oyuncu için çok para değil.

"1.4 -1.5 motor arabaya çok yakıyor" demek gibi ; aslında araç çok yakmıyor benzin pahalı.

6.5 çok değil şampiyon olmak artık pahalı.Yüzüne bakılmayacak ts,başakşehir de tonla para harcayarak şampiyon oldu.Keza Belhanda Gomis Ndiaeye dönemi de para harcayarak şampiyon olduk.

Geride kaldı artık Necati,Hakan Ümit karan ile ucuza şampiyon olma devirleri maalesef.

"Juve: Ramsey de Galatasaray'ı red etti"​

Aaron Ramsey Türk kulübünün teklifine hayır dedi: üst düzey bir şampiyonluk istiyor

Konudan dolaylı fakat bağımsız söylüyorum fener 6.5 vermiş iyi ki almamışız görüşüne ;

Para harcamadan bu ligte şampiyon olamazsın günümüz piyasası için de 6.5 herhangi bir oyuncu için çok para değil.

"1.4 -1.5 motor arabaya çok yakıyor" demek gibi ; aslında araç çok yakmıyor benzin pahalı.

6.5 çok değil şampiyon olmak artık pahalı.Yüzüne bakılmayacak ts,başakşehir de tonla para harcayarak şampiyon oldu.Keza Belhanda Gomis Ndiaeye dönemi de para harcayarak şampiyon olduk.

Geride kaldı artık Necati,Hakan Ümit karan ile ucuza şampiyon olma devirleri maalesef.
Böyle bir dünya yok.

Sene sonunda 50 milyon euro zarar edeceksen şampiyonluğun bir anlamı yok.

Asıl senin dediğin dönemler geride kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt